hvordan man kan holde op med at ryge for gratis

Ikke så længe siden , ligesom jeg slukkede en cigaret jeg så frem til mit næste ryge . Praktisk siden min første cigaret , tænkte jeg det ville være umuligt at holde op . Jeg var ikke bare narkomaner, jeg virkelig nydt min vane . . . bortset fra gulning tænder , jeg de stigende priser for en pakke , og de sundhedsmæssige problemer begyndte at udvikle sig .
Lyder det bekendt ?
Den glade nyhed er, at jeg har formået at holde op-og så kan du

Du skal bruge:
Viljestyrke


1 <. . br >
Det første skridt er det vigtigste af alt: at ændre din tankegang om at holde op . Det er nemt at tænke på alle fordelene ved at holde op med at ryge , men det er lige så let at afvise disse ydelser , er det ikke ? Tricket er at indse, at du er stærk nok til at holde op , og at holde op er ikke en afsavn , men en frihed .

2 .
Når du har røget din sidste cigaret , don 't tror, at du forsøger at holde op . Du har afslut
3
Må ikke tænke på at holde op som en frygtelig prøvelse-. det er en stor fordel , du gør for dig selv . Dit udseende , din pung , og dit helbred vil alle få stor gavn . Jo mere du overveje at holde op i positive vendinger , jo lettere er det .
Ligeledes hårdere du mener at holde op med at ryge er , jo sværere bliver det . Når nogen fortæller dig , at det er den sværeste , du nogensinde gøre , grine . Hvis du har boet på alle , at holde op med at ryge vil virke temmelig nemt i bakspejlet
4

vide , at de første par uger-. de fleste især de første par dage-går at være dårligt . Desværre er dit sind og din krop vil gå gennem tilbagetrækning .
Men tilbagetrækning ender .
Hvis du kan grus dine tænder og hård det ud , når udtagningen er overstået , vil du blive overrasket over hvor lidt-om nogensinde-. du tørster cigaretter længere
5 .
Vær ikke bange for at holde op eller fortørnet om " aldrig at kunne ryge igen "-når du afslutter , er du fri ! Den trang og tilbagetrækning vil stilne af , og du vil stå tilbage med masser af fritid og penge du brugte til at bruge på at ryge .

gode råd og advarsler


 • Don 't købe tandkød eller pletter . Disse vil bare holde dig afhængig af nikotin længere . Jeg held forlade kold tyrker , og så kan du . Enhver, der fortæller dig , at du ikke kan lykkes på egen hånd forsøger at sælge dig noget .
 • Hvis du har brug for noget til at erstatte virkningen af rygning , så prøv at sutte på et strå , drikkevand , eller holde en pen i hånden
 • For de første par dage især forsøge at undgå situationer , der gør du vil have en røg-. eksempelvis den store måltid jeg spiste på dag to efter afslutning næsten blev ødelagt af , hvor meget jeg ønskede en cigaret til dessert .
 • Prøv at holde op på et tidspunkt , hvor det er irriterende at ryge . For eksempel , skal du slutte jeg i vinter , da jeg hader kulde . Så bliver jeg hele tiden tænkte på, hvor rart det er, at jeg ikke behøver at samle op og traske ud efter en cigaret .
 • Undgå passiv rygning , hvis det overhovedet er muligt . Drik inddragelse, trangen forårsaget af passiv rygning er særdeles stærke .
 • Forvent at hoste en masse , når du først slutte. Alle tjære vil forsøge at komme ud . Det er ubehageligt , men det aftager sammen med tilbagetrækning .
 • Jeg følte mig som jeg var der alvorlige allergiske problemer og fik tre fordærve sår gennem den første måned efter jeg stoppe. Forvent nogle andre bivirkninger-din krop er inde i en radikal omstilling . Ligesom hoste , vil det dog aftage.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.