hvordan man kan leve grønt

Vi lever i en tid, hvor alle er mere sundhedsbevidste , miljøbevidst og mere informeret om alt . Jeg tror ikke, det er et modefænomen , jeg virkelig tror , at vi kender indser konsekvenserne af vores handlinger , og vi er villige til , kollektivt , at tage ansvar for vores handlinger og gøre vores del til at være lidt venligere til jorden . Til gengæld jeg virkelig tror , vi er venligere over for os selv . Mere, det hjælper os til at føle sig godt om vores del i at tage sig af den eneste planet , og det eneste organ , vi er givet i denne livstid , fordi hvad der er i miljøet og i vores fødevarer påvirker os direkte eller indirekte .
1
Køb produkter med lille emballage ( mange emner kommer i emballage fremstillet af olieprodukter ) . derfor er du sender en besked om, hvad der er acceptabelt for dig .
2 .
stedet for at købe paptallerkener , købe engangsservice eller genanvendelige plastplader , fordi du så er at reducere spild .

3 .
Det er bedre at købe økologiske produkter i stedet for uorganiske fødevarer , fordi der ikke pesticider, der bruges til at dyrke det .
4 .
Hvis dit nabolag leverer genanvendelse tjenesteydelser finder anvendelse på den , så ring affaldshåndtering eller håndtering af fast affald i det amt , hvor du bor . Selv hvis du er nødt til at betale et par dollars kvartalsvis , er det værd .
5 .

Brug sparepærer ( kompakte lysstofrør ) i stedet for den almindelige bløde hvide løg , de blot spare mere af dine penge og mere energi . De sidste ti gange længere end almindelige pærer op til 9 år ! ) , hvilket betyder færre pærer købt , hvilket igen betyder mindre spild og lavere elpriser ! Derfor vinder du all-round .
6 .
Når tandbørstning , skal du slukke for vandhanen og når du bruger holde det på lavt tryk , fordi milliarder af liter af uudnyttede rent vand går til spilde dagligt, hvilket er en meget

7 .
Når du handler , skal du bruge genanvendelige stofposer i stedet for plastikposer . Der er hundredvis af millioner af plastikposer , der er spildt hvert år i USA alene og ca 1 bilioner verdensplan . Dette er katastrofal for vores dyreliv og tager meget lang tid at nedbryde .

8 .
Brug økologiske eller miljøvenlige rengøringsmidler , der er fosfat gratis eller klor fri , fordi de er venligere at miljøet . Rengøringsmidler, der er fyldt med skadelige ingredienser , er ikke kun skadeligt for dig og din familie , men også til dyrelivet når vand siver eller returneres til havet .
9 .
stedet for udsmid af din mad affald i bortskaffelse af affald ( som æggeskaller , kartoffel eller bananskræller osv. ) , skal du oprette din egen kompost .
10 .

Desuden, hvis du vil bruge papirhåndklæder i badeværelset og køkkenet , er der en række muligheder : For det første gør en bevidst indsats for at bruge mindre end du normalt gør dagligt . For det andet , skal du udskifte papirhåndklæder i badeværelset med en klud håndklæde .
11 .
Det er blevet bevist, at vand fra hanen er sundere end flaskevand . Det tager meget tid og kræfter på at bryde den vane , plus det er en stor opmuntring at drikke mere vand i stedet for pop eller andre usunde drikkevarer , men du er nødt til at overveje karakteren (2 , 4 og 5 anses for sikre , og som er accepteret som genanvendelige ) af en plasticflaske , når du køber vand eller andre drikke . Flasker af andre kvaliteter anses for skadelige for dit helbred , og derfor er der meget at overveje, når de køber et produkt . Hvis du skal have vand med dig , så Wal-Mart og andre store butikker bære genanvendelige plastikflasker . Du skal dog ikke glemme at tjekke lønklasse
12
Genbrug trådløse mobiltelefoner og elektronik korrekt . du kan maile dine mobiltelefoner til den virksomhed, du bliver serviceret med . Sprint tilbud, service eller du kan logge på gazelle. com og få betalt til genbrug af dine mobiltelefoner og elektronik .
13 .
blækpatroner kan og bør også genanvendes korrekt . Dell leverer konvolutter med gratis porto . Desuden , i stedet for genvinding hvorfor ikke genopfylde din gamle blækpatron ! Walgreens tilbyder refills til halv pris af en ny patron ! Derfor er du ikke kun at være øko-venlig , men du er også at gemme.

gode råd og advarsler


 • 1 . Tag små skridt og foretage små ændringer , så det bliver en livsstil ting .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.