hvordan man kan skære ned og til sidst op med at ryge

Dette er den første artikel jeg nogensinde har skrevet , at jeg har bedømt som udfordrende . Jeg ved , at rygestop er udfordrende . Jeg endelig lykkedes , og jeg har set andre lykkes og desværre også , så andre ikke . Rygning er et stort problem for mange af os . Det er usundt , skadeligt for os personligt og dem omkring os . Det er også dyrt . Mange potentielle quitters svigte deres første forsøg , og ofte deres anden og tredje . Giv aldrig op med at prøve. For dem, der ønsker at holde op , jeg håber dette hjælper .
1 .
fleste vanskelige opgaver er ofte lettere , hvis vi arbejder langsomt . Dette er min tilgang til rygestop . Først afgøre, hvor mange cigaretter du ryger på en dag . Må ikke undervurdere . Snarere bestemme , hvad du ville ryge på en dårlig eller stresset dag . Lad os antage, at du ryger 50 om dagen . Line up de 50 cigaretter og tage ud en . Skyl det ned i toilettet eller male det under dit helbrede . Bare slippe af med det . De resterende 49 cigaretter din ration for dagen . Du vil bo med de 49 cigaretter om dagen for den næste uge .
2 .
forsøger at forsinke rygning ulige én, så du vil ende op din dag med en god levering og ikke hektisk , især hvis du ryger natten . Vær venlig dog ikke røg i sengen . Hvis du er fast besluttet på at komme op at ryge , kan du bare falde i søvn , før du kan vække selv . Må ikke bevidst forsøger at gøre med mindre , bare sørg for at du ikke løber tør . Hvis du synes, at have cigaretter tilovers ved slutningen af dagen , slippe af med disse også . Du vil starte den næste dag med en anden tildeling på 49 . Dette er din ugentlige plan .

3 .
Hver uge vil du skære ned endnu en cigaret . Vores 50 per dag mand vil så være at skære ned på omkring 4 pr måned . Det kan ikke virke som en masse, men ideen er at skære ned langsomt . Må ikke blive fristet til at haste videre og skære ned på mere end 1 pr uge . Langsom og støt vinder løbet , ligesom skildpadden og haren .
4 .
Mens du skærer ned , kan du ønsker at indarbejde nogle andre ideer . Afslutning med en kammerat kan hjælpe , så længe han /hun ikke falde af i svinget . Der er tandkød og patches og alle mulige andre at holde op hjælpemidler . Prøv Afslapningsbånd , positiv tænkning , yoga , eller noget andet , du mener kan hjælpe . Prøv noget , du ønsker . Bare ikke haste videre og ikke tillader dig selv at blive modløs . Hold dig til at skære ned meget , meget gradvist .
5 .

inkorporere andre sunde foranstaltninger ind i dit liv . Begynd at gå mere eller starte en ny fysisk aktivitet , som du altid har ønsket at prøve . Hvis du stadig kan rejse en cigaret for dig læber , du er ikke for gammel til at prøve noget nyt . Før du ved af det , du kan endda være i stand til at køre igen . Lave planer for , hvad du vil gøre med den ekstra indkomst , der vil komme din vej , når du endelig holde op. Deltag i nogle udendørs sport og forsøger at bevæge sig væk fra de områder, hvor rygerne samles .
6 .
Når du har skåret ned til halvdelen af det antal cigaretter, som du oprindeligt røget på én dag , kan det være tid til at overveje at skære ned på to om ugen . Forsøg ikke dette, indtil du føler dig sikker og klar . Hvis du føler, du ikke kan skære ned mere, bo på dette niveau så længe som nødvendigt . Den dag vil komme , når du føler dig tryg nok og sikker nok til at komme videre . Bare tro på dig selv . Du kan gøre det .
7 .
Du vil vide, når du er klar til at afslutte din rygning dage . Gør tilføje andre ting til dit liv til at erstatte cigaretterne . Nye sport, nye hobbyer , nye venner , noget, der fylder din dag og gør dig glad . Hemmeligheden er at aldrig give op . Nogle dage din vil være hoppe af glæde , når du deltage i stadigt stigende hær af ikke-rygere . Held og lykke !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.