hvordan man kan skære ned på papirkurven omkring dit hjem - en anden fase af grønne levende

Trash dækker mere end blot skrald du lægger ud i en dåse hver uge . Det indebærer også alle de elementer , der er en del af dit liv hver dag , papiret kopper , fast -food indpakning , købmand emballage , gammelt tøj , uønskede møbler , elektronik , osv. Alt dette " trash " clutters vores jord fyld og tilføjer at forureningen bunke , kun blive erstattet af nye emner , kasseres efter tur og så cyklus fortsætter
1 .
At leve greenly , vi skal reducere vores affald så meget som muligt . Som genanvendelse forbedres , vil spilde mindskes og nogle dage måske nå nulpunktet . Indtil da , er der mange ting , vi kan, for at . Genbrug er bare en af dem , og som genbrug selv bruger energi , er det bedre på dette punkt for at reducere vores personlige trash og genbruge de ting, vi allerede har .
2 .
Reduktion vores egen personlige trash er nemt . Det kan også være økonomisk og fastholde flere af vores dollars i vores egen pengepung . Penge har været for let tilgængelige , og hvis vi ikke har pengene, så var det kun alt for let at låne . Nu er det tid til denne tendens til slut . Køb en isoleret kop og bringe kaffe fra hjemmet . Holde sunde korn på hånden . Du kan spise det som du klæde . Eliminer at papir kop og fristelsen til de søde behandle på vej til arbejde . Pack en hurtig og sund frokost aftenen før og undgå emballering og udgifterne til take-out . Gør dit barns frokost . Skolemad ofte indeholder for meget fedt og for mange tomme kalorier . Alt for ofte vi føler, at vi skal ende i en vanskelig dag med en godbid , et måltid ud , et nyt stykke tøj , eller blot en fast food middag , som vi føler for træt eller for elendig til at tilberede vores egen mad . Alle disse ting tomme vores pengepung og tilføje flere "ting " , der snart vil føje til ' Papirkurv ' bunke . Sats i stedet for et varmt bad , en god bog , en kæle på sofaen med din betydelige andre eller din bedste ven , din hund eller kat . Vaner kan hurtigt ændres , og du vil føle dig bedre tilpas i købet . Lav en indkøbsliste og gør din shopping i en afslappet måde i weekenden , så du har god mad på hånden for alle dine måltider i løbet af ugen . Lav din egen bagværk og andre lækkerier , lavt fedt, hvis det bliver nødvendigt. Du kan endda lave is , sorbet og is , i en fryser bakke . Planlæg din spiser behov , og du vil spare penge og hjælpe med at rense op i miljøet .

3 .
Når du er shopping , altid overveje emballage . Prøv at undgå små portioner , der er individuelt indpakket . Få de store beholdere med saft og få dig selv og din familie individuelle thermoses til arbejde og skole . Der er en indledende omkostninger , men disse elementer vil snart betale for sig selv . Undgå dem individuelt pakker kid 's frokoster . Undgå plastemballage , der ikke kan genbruges . Medbring din egen indkøbsposer . De fleste kun koster en dollar og sidste på ubestemt tid .
4 .
Genbrug er vidunderlig , men genbrug er endnu bedre . Indpakningspapir kan ofte genbruges som kan gaveposer . Kort kan skæres ned til tags. Krukker kan bruges i værkstedet og dåser kan bruges til at starte planter eller malet og bruges til at opbevare blyanter eller småting . Brugt computer papir kan vendes og bruges igen for uslebne kopiere , eller i det mindste bruges til shopping lister eller tegnepapir for dine børn . Tøj , for slidte til at videregive , bør anvendes til klude . Gamle strømper få det bedste anlæg bånd , som de gør ikke skade bud stilke . Bare hold en vare i hånden , og du vil snart tænke på en måde at genbruge det . Hvis du ikke kan , dine børn kan . Gamle flaske toppe , propper , spoler fra tråden , og knapper osv. gør vidunderlige tællere , når børn forlader matematik . Mange skoler velkommen donation af disse poster .
5 .

Før du smide din gamle elektriske artikler , se om de kan repareres . Mange mennesker er ekstremt dygtige til små reparationer . Spørg blandt dine venner . Vi er blevet vant til at ville den nye og roman. At være klog og sparsommelige forbrugere , må vi erkende forskellen mellem ønsker og behov . Og så , henvender kun til vores behov .
6 .
Hvis vi ikke kan undgå at købe eller ikke kan genbruge vores indkøb , så genbrug er vejen at gå . Udnyt dit nabolag genbrugsprogram . Dette vil tage det meste af din papir , pap , glas og tin dåser . ( renset selvfølgelig ) Nike vil tage alle dine gamle sportssko og genbruge materialerne . Din gamle auto kan blive doneret til velgørenhed , og du får et skattefradrag . Elektronikken er et problem, da de indeholder giftige stoffer . Google for at finde en genbrugsstation , hvor disse kan håndteres sikkert . Kviksølv i mobiltelefoner betyder, at de ikke må gå ind i lossepladsen . Google igen for at finde , hvor disse kan blive doneret til genbrug .
7 .
Husk dit komposterbart køkkenaffald . Hvis du har en have , frugt og grøntsager skræl , æggeskaller , kaffegrums og lidt vådt papir er uvurderlig tilføjelser til din jord . Gør brug af dette gratis gavmildhed og skære ned affald . Det kan være optimistisk at tro , at vi nogensinde kunne skæres ned til nul affald , men vi kan alle gøre en indsats . Vi kan alle gøre noget . At gøre noget er forbrydelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.