hvordan man kan slippe af bananfluer sikkert

Du har bananfluer , myg (NATS ) , og du kan ikke slippe af med dem . . . hvad gør du så ? Chancerne er du har gået halv-gal forsøger at regne ud , hvor de kommer fra , og hvorfor de synes at holde gange trods din bedste indsats . Du kan blive en ren person selv , og holde dit hjem orden og pæn , men de kommer stadig . Her er hvorfor og hvordan man slippe af med dem og forsøge at forhindre fremtidige skraveringer . Dette er en sikker metode , der ikke bruger nogen bug bomber eller andre forsigtige stoffer , der potentielt kunne være skadelige for dig selv, dine kæledyr , og din familie og venner .

Du skal bruge:
klistret fluepapir strimler
. frugtsaft ( orange eller ananas er bedst ) .
lille klar engangs kopper og /eller 20z eller mindre plastflaske .
. opvaskemiddel og svamp plast baggies og skraldeposer


1
Forebyggelse : For at undgå i fremtiden , og før de skridt for at slippe af den nuværende rugeæg , og du skal Første stop dem fra at multiplicere før at slippe af med den levende dem .
Hold tingene rene .
Vask og tør dine retter ( tørring er vigtigt ) og straks lægge dem væk i skabene . Læg låg på fadet og sæbe ringen ud af din svamp så meget som du kan , så læg dem i en plasticpose , uforseglet at forhindre meldug /skimmel , men fold posen under , så der er ikke en måde ind Skyl Clean vasken thouroughly , med en sæbe .
Gå gennem dit køleskab og frysere og slippe af med noget gammelt , mugne , forrådnelse, osv. Også , tjek sække genstande som brød og kartofler og se om de er i posen , hvis de er , forsegl posen i 2 eller 3 plastik indkøbsposer eller gallon ziplocs hvis de passer . Smide disse ting væk . Tjek dit badeværelse , lukket badeværelset gardinerne , rengøre brusebad , håndvask , toilet , skrald spand , osv.
Tag alle dine skrald , køkken , badeværelse , og i andre tilstødende værelser til de oprindelige kildeområdet ( normalt køkken kilden ) Hold dørene åbne for disse værelser samtidig gør andre skridt
2
Trap og Kill : . Køb sticky flyve-papirstrimler ( den grimme gule slags du ville bruge i en workshop ) Du kan som regel finde dem i en skadedyrsbekæmpelse midtergangen eller på hardware butik .
Stick strimlerne , hængende lodret , over vasken eller hængende fra under dit skab ( ikke i nærheden af fødevarer tilberedning områder selv om) . Hvis du ønsker at trække dem væk fra dette område og derefter hænge i et køkken vindue med en anstændig størrelse vindueskarmen .
Nu fyldes kun omkring en tomme af juice i små klare engangs kopper eller små plastflasker (20 ounce eller mindre , fjerne indpakningen til at se ind bedre )
Citrus gerne orange eller ananas fungerer bedst , men andre naturlige frugtsaft fungerer godt. Lyse juice er bedre , fordi du kan se resultaterne .
Tag en eller to af de flyve papirer og skæres til wrap omkring kanten af disse beholdere . Indhyllingsafstand kanten , men ikke hindre åbningen .
Sæt beholdere under hver af de vertikalt hængende flyve papirer , ligesom en lodret slip og glide for fluer , men med en langt mere forbryderiske slutresultatet for dem .


3
Tid : . Du vil begynde at se dem fast til flyve papirer på væggen og rundt om koppen /flasken rand . Den måde det virker, frugtsaft tiltrækker dem , de kan ikke modstå . Som det er deres natur de kan lide at jord i områder nær deres mad , og derefter flyve i en tår eller to . Den gule af strimlen er også attraktiv for dem som en mulig fødekilde . Så når de lander i nærheden af saft de lander og holde på stribe , hvis de flytter til flasken , de holde sig til strip på fælgen . Hvis det lykkes dem at komme i flasken , de drukner sig selv i saften . Dens tre ledes drage , en bananfluen Bermuda Trekant , hvis du vil .
Nu i 1 uge eller mindre , afhængig af hvor slemt udbruddet er, skal du ikke længere har nogen af disse irriterende bugs rundt længere .
Tjek cirka en gang eller to gange om dagen på de fremskridt , hvis du ser dem på indersiden af flasken eller kop hvislen juicen rundt for at få dem i , så bare lad være at gøre sit job . Må ikke forstyrre dem meget ofte , bare én eller to gange om dagen , ellers er du ikke hjælpe dig selv , kun skræmme dem væk fromt området
4

Ryd op og vedligeholde. : Når problemet er løst , tage ned banerne , satte kopper flaske i ziplocs ( uden dumping fejlen saft smide dem væk , så smid dem alle væk og bringe det skrald , der indeholder dem med det samme .
Enhver klæbrige rester på hænderne , væg , kabinetter , osv. fra fluen strimler kan rengøres med ikke-acetone neglelak fjerner eller windex afhængig af overfladen .
Fortsæt praksis i trin et at vedligeholde. Servicet skal ske på et ensartet grundlag . Det garbages bør være et par gange om ugen eller efter behov . De badeforhæng og holde låg lukket sæber, shampoo mv og holde svampe pakket efter brug bør dagligt .
Check fødeemner hver uge eller deromkring , og du bør bøde . Hvis de kommer tilbage , skal du gentage processen .

gode råd og advarsler


 • Vedligeholdelse er nøglen .
 • Dette er en langt mere sikker måde end butik købte bug bomber . Selv om det ikke kan være meget vidde , da du og dine venner og familie er nødt til at forberede mad , gemme fødevarer , og spiser de fødevarer , skal du bruge fade, og gøre mad prep i dit køkken , du er nødt til at overveje de risici, med andre metoder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.