hvordan man kan slippe af tømmermænd

Vi har alle gjort det på et eller andet punkt . Nogle af os gør det på en ugentlig basis . Vi er alle skyldige i at kaste tilbage et alt for mange cocktails . Lovovertrædelsen sker normalt efter en aften i byen med banden . Det er sjovt , når du er i øjeblikket, men næste morgen er, ja , ikke så meget sjov . Den nederste linje er , at tømmermænd sutter . Der er dog et par måder til at lette de symptomer og lidelser der er forbundet med en alt for mange cocktails

Du skal bruge: .
Vejrtrækning barriere ( hvis det findes )


1 <. br >
Drik masser af væske . Alkohol er dehrydrating . Efter ophør af drikkevand-eller endda i løbet af drikke-belastning op på vandet. Dette næsten altid virker .

2 .
Undgå koffein . Undgå koffein . Koffein er et nydelsesmiddel , ligesom alkohol er . Koffein er også dehydrering . Du ønsker ikke at tilføje til dehydrering allerede forårsaget af for mange drinks . Fore -go at kop Joe , når du vågner up. Instead af denne kop kaffe , så prøv en sports drink som Gatorade . Blive dehydreret udtømning din krop af elektrolytter . Gatorade og Powerade vil genopbygge tabt elektrolytter .
3 .
Tag et koldt brusebad . En kold bruser vil helt sikkert bidrage til at lette den væmmelige hovedpine . Hvis du bor nær stranden , tage en dukkert i det kolde vand i havet vil også være tilstrækkeligt.
4 .

Drik et glas appelsinjuice . C-vitamin menes at hjælpe støtte i fordelingen af toksiner i leveren fra overskydende alkohol .
5 .
Spis en banan . B -vitaminer og kalium i bananer er nogle af de første til at være udtømt fra kroppen . Indtager disse efter en nat med hårde fester også fremskynde metabolismen af alkohol . Bananer kan også berolige en forstyrret mave .
6 .
Trænings ! Bryde en sved skaffer overskydende toksiner sat i kroppen efter stort alkoholforbrug . Øvelse vil øge iltoptagelsen i blodet , hvilket vil fremme ilttilførsel til hjernen til at lette denne hovedpine . Dit stofskifte vil også blive kickstarted at rense de giftstoffer .

7 .
Sleep . Resten hele dagen , hvis du skal . Sove off en tømmermænd er nok det bedste middel .
Har du lært din lektie ?

gode råd og advarsler


 • drikke for meget alkohol i en kort tid anses kraftigt lejlighedsdrikkeri og kan forårsage strømafbrydelser.
 • Binge drinking er farligt , især for kvinder . Hunnerne kan være genstand for uønsket seksuel avancerede , når de ikke i den rigtige sindstilstand .
 • Hvis værste fald scenarier , kan for meget alkohol fører til alkohol forgiftning . Din mave kan være nødvendigt at blive pumpet , eller du kan dø .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.