hvordan man kan spare energi og spare penge

Når de fleste folk hører ordet " Go Green " de tænker på dyre veje eller upraktisk måder at spare på energien. Faktum er det er det længst ting fra sandheden og de fleste gange " gå grøn " vil oversætte til " spare nogle grønne " , hvis du ved hvad jeg mener . Her er nogle måder, du kan gå grøn og spare nogle penge på samme tid

Du skal bruge: .
sund fornuft : ).


1
One . af de største producenter til den globale opvarmning og de greehouse påvirker er afbrænding af fossile brændstoffer . Kul er et fossilt brændstof , og det bruges til at generere det meste af elektricitet i USA . De fleste apparater vil stadig trække strøm , selvom du har slået det fra . Gå et skridt videre og tage det element , som ikke er i brug . Hvis det er upraktisk bruger en strømskinne og bare slukke for strømmen strip . Ikke blot vil du gå GREE ved at bruge mindre strøm , men du vil spare penge ved at bruge mindre strøm . De fleste lokale el- selskaber, der også vil gøre energisyn i hjemmet gratis eller en symbolsk gebyr . Tjek det ud .

2 .
Vidste du , at en dryppende vandhane kan spilde en stigning på 21 liter vand om dagen ! ? ! Nu flere der med 100 millioner husstande , og det er en hel masse vand affald . Fastsættelse af en dryppende vandhane kan være så simpelt som at erstatte gummipakskiven som 99 % af den tid, er, hvad det er . Du vil hjælpe med at spare hundredvis af liter vand og spar dig selv for omkostningerne ved at betale for vand, du ikke bruger .
3 .
Intet efterlader en større carbon footprint , at din bil . Indtil elbiler bliver mere praktisk er der nogle ting, du kan gøre for at reducere dit udslip . Gør din bil fra, hvis du sidder stille. Jeg gør dette i banken drevet igennem. Kombiner ture for at bruge bilen mindre ofte . Samkørsel når det er muligt . Ikke blot vil dette reducere din udledning men du vil spare på slitage på bilen samt brændstof priser.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.