hvordan man kan stoppe med at ryge med hjælp

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge , men har fået medhold i tidligere forsøg , eller blot ønsker at sikre, at du har den største odds for succes , er der produkter, der er designet til at give dig nogle ekstra hjælp og øge dine chancer for at forsøget lykkes . Der er flere muligheder for at hjælpe dig stoppe med at ryge , lige fra tyggegummi til sugetabletter til patches og piller . Mange undersøgelser er blevet gjort at bevise , at ved at bruge hjælpemidler til at hjælpe dig stoppe med at ryge , vil du i det mindste fordoble din chance for med held at ryge .
1 .
Nikotin Patch ( nonprescription ) Denne behandling hjælper dig stoppe med at ryge ved at tilbyde en stabil dosis af nikotin gennem huden . Plasteret vil hjælpe dig vænne sig gradvist.
2 .
nikotintyggegummi eller Lozenge ( nonprescription ) Gum og sugetabletter hjælpe ved at levere nikotin gennem munden membraner . Tandkød og sugetabletter giver øjeblikkelig lindring og holde din mund travlt .

3 .
Bupropion ( recept ) Denne pille hjælper dig stoppe med at ryge ved at handle på hjernen kemikalier for at mindske abstinenssymptomer , og reducere trangen at ryge . Denne pille vil bidrage til at minimere indholdet af irritation .
4 .
Vareniclin ( recept ) Denne pille interfererer med nikotin receptorer i hjernen til at hjælpe dig stoppe med at ryge . Denne pille hævder at firdoble dine odds for succes rygestop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.