hvordan man kan udføre Heimlich maneuvre

Denne guide vil tage dig igennem en trinvis gennemgang af Heimlich maneuvre
1 .
Den universelle tegn for kvælning er hænderne op omkring halsen og gik i panik øjne . Hvis offeret er hoste , opfordre dem til at fortsætte hoste . Hvis offeret stopper hoste , er det nu din opgave at redde dem . Først og fremmest , så spørg dem, hvis de er kvælning . Chancer er de enten vil nikke hovedet eller ikke gør noget , men du bør i det mindste være sikker på de er kvælning .
2 .
Den næste ting du skal gøre er at tilkalde hjælp , og har en anden person ringe 9-1-1 . Dette er meget vigtigt . Sørg for at du fortæller nogen specifikt til at ringe 911 . Bruge deres navn, hvis du kender det .

3 .
Flyt rundt på bagsiden af den person, og gør din hånd til en knytnæve . Brug din venstre hånd , navlen finde og flytte en knytnæve længde op over navlen . Placer din højre hånd her og få fat i din højre hånd med venstre hånd. Brug hurtig opad og indad beslutningsforslag at fjerne fremmedlegemer fra en persons hals .
4 .
Hold gøre Heimlich indtil offeret enten passerer ud eller får hvad de var kvælning på ud af deres hals . Hvis en patient går ud på gulvet, lægge dem på ryggen og fortsætte Heimlich ved fælles dem og skubbe indad og opad .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.