hvordan man kan udvælge den perfekte kolde vejr tøj

Vintervejr få dig ned ? Holde varmen med nogle gode råd . Plukning den perfekte kolde vejr tøj er meget vigtigt
1 .
Vinteren er over os . . . og det bliver koldt . Den høje her i Ohio var 15 grader i dag , og det er kun kommer til at blive koldere . Jeg har samlet nogle tips til at plukke ud koldt vejr tøj, jeg har fundet til at arbejde i årenes løb . Så tag nogle noter og gør dig klar til at få varmen .
Den første kolde vejr tøj tip , slid lag .
Når du går ud , bør du altid kjole i lag . Den lagdelte tøj med til at isolere varmen lagres i kroppen og det hjælper også at holde dig fra at miste det . Når jeg går ud af jeg gerne bære en lavere vægt jakke eller pullover under min frakke . For virkelig , jeg virkelig koldt vejr ville bære to par sokker , når jeg ville gå udenfor for at spille vokser op .
2 .
Den anden kolde vejr tøj tip , dække dit hoved og fødder .
holde dit hoved og dækkede fødder hjælper med at holde lagret kropsvarme i så godt. Min mors veninde fortalte mig om dette , da jeg var yngre . Jeg ville gøre det hver gang jeg ville gå camping . Så en tobbogan og sokker er meget vigtige i om vinteren. Der er videnskab bag det så godt! Vores kroppe taber mest varme fra toppen af vores hoveder .

3 .
Den tredje koldt vejr tøj tip , handsker vs vanter .
Det har længe været debatteret . Min stemme er til vanter . Med handsker , er dine fingre holdes adskilt , så de ikke drager fordel af fælles varme . Plus . . har du nogensinde fundet en rigtig god indretning par handsker ? Hvis du vælger vanter du ikke sidder med fingrene ud . Du kan krølle dine fingre ind i en knytnæve for tilsat varme i vanter . En dejlig par hæklede vanter er virkelig det bedste valg . Den eneste drage tilbage er , at det er svært at håndtere små objekter i luffer . Men hvis det er rigtig koldt , kan du altid finde ud af en måde .
4 .
Den femte koldt vejr tøj spids , tørklæder .
Tørklæder er altid en god tilføjelse. Men du har brug for en rigtig lang hæklet en . Disse nye ting kaldet hals brænder er ok , og tjene der formål , men en lang tørklæde kan også være svøbt omkring munden for tilsat registrering af varme . For ikke at nævne at holde dine læber fra at få sprukne .
5 .

Den sjette koldt vejr tøj tip , beskytter din hud .
Huden er din største orgel og beskytte det er vigtigt at din samlede velbefindende . I de koldere måneder huden har en tendens til at tørre ud . Dette er grunden til , når en smule af fugt hits din tørres huden, når du er ude i kulden bliver sprukne . At hjælpe med at opretholde det niveau af fugt i huden , ALTID sat på fugtgivende lotion efter bad i vintermånederne .
Chapstick
Dine læber er meget mørt og på grund af deres nærhed til din mund , forbliver våd det meste af tiden . Det er meget vigtigt at beskytte dem ved at bære chapstick . En lille advarsel . . . ikke får fugtgivende chapstick . At en form for nederlag formålet .
6 .
Så der har du det . Frygt ikke Fatter Vinter længere . Nu, at du kender det grundlæggende for koldt vejr tøj , kan du tage tilbage din udendørs aktiviteter . . . . lige så længe det ikke under nul . : )

gode råd og advarsler


 • Ha 'det sjovt at prøve forskellige muligheder. Alle har deres egne behov og stil.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.