hvordan man kan undervise teenagere at bruge sikkerhedssele

Teenagere er mere tilbøjelige til at dø af bilulykker end nogen anden aldersgruppe . Lav brug af sikkerhedssele er en bidragyder til disse overskydende , forebygges dødsfald . Denne artikel indeholder nogle måder at undervise din teenager ( r ) til at bære deres sikkerhedssele
1 .
WEAR EGET sikkerhedssele. Det er simpelt . Være en rollemodel og beskyt dig selv så godt.
2 .
IKKE flytte bilen ( eller lade den skal flyttes ), medmindre ALLE ER spændes fast . Dette kan generere nogle brummende , men det sender et klart budskab om vigtigheden af spaendt .

3 .
øge sandsynligheden at de vil spænde op , når du ikke med dem. Dette kan opnås ved at afhjælpe nogle fælles myter og fakta om brug af sikkerhedsseler . De næste skridt give denne info .
4 .
ADRESSE myten om, at sikkerhedsselen dræber mere end de sparer . De fleste teenagere ( og voksne for den sags skyld ) kender nogen , der er blevet skadet eller dræbt , fordi de ikke var fastspændt . Dette er virkelig sker kun en lille procentdel af ulykkerne .
5 .

ADRESSE myten om, at sikkerhedsseler er IKKE behov for korte ture . Statistik fra både USA og Europa viser tydeligt, at de fleste dødelige bilulykker finde sted inden for kun et par korte miles fra ens hjem eller det sted, de forlader .
6 .
fremhæve, at UNBELTED PASSAGERER udgør en risiko for andre passagerer . Unbelted chauffører kan blive et menneske projektil og forårsage skade eller død for andre passagerer ( især hvis de er på bagsædet ) . En video, som demonstrerer dette er fastsat i en ressource link til denne artikel .
7 .
TALK TO din teenagers venner om brug af sikkerhedsseler . Peer indflydelse er stærk . Hvis du nogensinde i bilen med din teenager og en gruppe af hans /hendes venner , give ole " Bær din sikkerhedssele " tale . Jo mere af din teenagers venner, der har fået at vide om betydningen af brugen af sikkerhedsseler , desto bedre.

8 .
ADRESSE den almindelige opfattelse , at sikkerhedsseler er IKKE " COOL " . Se det i øjnene . De fleste teenagere ønsker at være cool . Den bedste placering i dette tilfælde , er at anerkende dette , mens samtidig understreger at det at være " uncool " i dette tilfælde kunne være livreddende . Desuden ville det være nyttigt at opfordre din teenager til at dele vigtigheden af brugen af sikkerhedsseler med deres venner , dette kan reducere den frygt , eller sandsynligheden for at blive opfattet som " uncool " .
9 .

Køb din teenager et fashionabelt sikkerhedsselebetrækket . Disse er bredt tilgængelige nu, og ofte tilføjer pude-som gør sikkerhedsselen mere komfortable i de fleste tilfælde.
10 .

EDUCATE din teenager om " på det eller billet " kampagner. Mange stater har " primær sikkerhedssele love " betyder, at bilister kan trækkes over og billet bare for ikke at bære en sikkerhedssele . Tjek loven ( primær eller sekundær ) til din stat eller region . Hvis opsparingen et liv ikke er nok motivation , måske få en billet , vil blive .

gode råd og advarsler


 • PRAKSIS hvad du prædiker !!!!!!
 • video af den menneskelige projektilet er ganske grafik og foruroligende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.