hvordan man kan undgå bisphenol A i dåsemad foringer

Mange dåser er foret med en giftig plastik foring, der kan påvirke fødevare , den indeholder. Jeg har aldrig forestillet mig, at konserves ville være et andet sted af et kemikalie fra plastic muligvis overføre til vores mad , men det er . Bisphenol A ( BPA ) er et giftigt kemikalie findes i mange plast foring af dåser , herunder dåse modermælkserstatning . Federal Food and Drug Administration 's stand er , at kemikaliet ikke er i store nok mængder til at være skadelige , men Environmental Working Group har undersøgelser , der viser Bisphenol A er påvirker den offentlige sundhed . Her er nogle ideer til hvordan man kan begrænse vores indtagelse af Bisphenol A.
1 .
begrænse forbruget af dåsemad produkter . Spis frisk frugt og grøntsager , og gøre supper fra bunden .
2 .
Check forskning om, hvilke konserves er mindst påvirket af BPA . Environmental Working Group registreringer studier og har et diagram , der tyder på dåse bønner og tun kan have mindre forurening med BPA end andre konserves . Linket til Bisphenol A : Giftig Plast Kemisk i dåsemad angivet nedenfor har dette diagram

3
Vær især forsigtig med at bruge dåse modermælkserstatning . . Spædbørn » tolerance af BPA er meget lavere end voksne , så man undgår dåse modermælkserstatning ville ideelt . Hvis dåse modermælkserstatning ikke kan undgås, kan pulveriseret modermælkserstatning være et bedre valg end flydende modermælkserstatning . Den bedste løsning ville være for moderen at amme , så barnet har ikke brug for formel , og moderen for at undgå at spise en masse dåsemad produkter selv . Se nedenstående link for at Environmental Working Group 's Guide til modermælkserstatning og Baby Bottle for mere information .

gode råd og advarsler


 • Alle henvisninger nedenfor er værd tid brugt på at læse hvert et ord af dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.