hvordan man kan være en grøn genanvendelse maskine

Genbrug er en god måde , at vi kan mindske vores påvirkning af miljøet , mindske mængden af affald på lossepladsen og mindske mængden af rå ressourcer nødt til at gøre nye produkter

Du skal bruge: .
vil at genbruge .
Genanvendelse bin .


1 .

Placer genanvendelige elementer såsom papir , plast og aluminium til genanvendelse bin . Du kan ringe til din lokale skrald fjernelse service til at finde den nærmeste genanvendelse bin , eller hvis de tilbyder et hjem genbrugsservice .
2 .
i butikken , når de spørger dig , om du ønsker papir eller plastic fortælle dem ingen af delene. Medbring din egen stofposer fra hjemmet. Der er flere virksomheder på internettet , der tilbyder stofposer , som kan bruges til at bringe dine dagligvarer hjem .
3 .
Elektricitet selskaber tilbyder at levere vedvarende energi til deres elektriske net modsvarer omfanget af magt , som du bruger i dit hjem . De gør opkræve ekstra for denne service til off indstille de ekstra omkostningerne ved at producere vedvarende energi . Ved at betale ekstra du oprette mere vedvarende energi arbejdspladser lokalt og du hjælpe med at opbygge vedvarende energi infrastruktur .

4 .
benytte offentlige transportmidler . Ikke kun det skære ned på brugen af olie , men det sparer dig penge for .
5 .
Spis derhjemme . Det nedsætter mængden af skrald produceret af fastfood restauranter ved at skære ned på antallet af papirposer og papir wraps , de anvender. Det vil også forbedre dit helbred , hvis du forberedt din egen måltider .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.