hvordan man kan vide, hvornår det er okay at ringe 911

Nogle mennesker undgår at kalde 911 , fordi de har hørt historier om politiets afgifter og misbrug af systemet . De frygter, at det, de anser for at være en nødsituation ikke vil blive betragtet som en nødsituation af embedsmænd . Sommetider folk vente med at høre tilbage fra en læge kontor , når de spilder dyrebare øjeblikke , der kunne redde liv . ? ? Hvordan kan du vide

Du skal bruge: .
Telefon
Din adresse eller adressen på din placering .
Hold din rolige .1 .
Lær dine yngre familiemedlemmer , at hver gang de ikke ved , hvordan man håndterer noget , de føler er alvorlige, er det okay at ringe 911 . De har brug for at forstå, hvad ALVORLIG midler og det omfatter ikke en flået knæ . Men hvis de er altid bange for at tilkalde hjælp , vil de måske ikke gør det, når de skal . 911 operatører er uddannet til at tale med børn, når de ringer ind og vurdere situationen . Hvis dit barn opkald rutinemæssigt , vil de tage det med dig , men medmindre det er sjov ringer, ingen kommer til at gå i fængsel . RELAX
2 .
vurdere situationen . Alt, hvad der påvirker Airway , Breathing eller cirkulation ( blod flow) er alvorligt en øjeblikkelig nødsituation . Dette omfatter svær astma anfald , svær kryds , åndenød , brystsmerter , skærpelse af luftvejene på grund af en allergisk reaktion , smerter i venstre arm eller kæbe , der er uforklarlige , pludseligt indsættende sløret tale , pludseligt indsættende synstab , pludselig indsættende forvirring , svimmelhed , tab af bevidsthed . Det meste af tiden , når disse alvorlige situationer opstår , din krop også får dig til at have en " følelse af frygt ", som er kroppens måde at fortælle dig at der er noget rigtig galt . Lyt til denne følelse! Tilkalde hjælp .
3 .

Alvorlige skader eller ulykker er også tidspunkter at ringe 911 . Dette omfatter alt forårsager signifikant blødning , en skade i hovedet , der forårsager tab af bevidsthed , indlysende brækkede knogler , alvorlige forbrændinger , og ukontrolleret blødning fra alle dele af din krop .
4 .
Vær en god kilde til information. Husk , at personen i den anden ende af telefonen har til at stole på dig at vide, hvordan man behandler dine behov . Hvis 3 -årige kan gøre dette ( og de gør det hele tiden ) , så kan du . Hold din rolige , kender det sted, du ringer fra , og telefonnummeret på huset , hvis det er muligt. Hvis du ringer fra en mobiltelefon , skal du bruge adressen . GPS lokalisering er ikke tilgængelig overalt og på alle telefoner . Må ikke hænge op og besvare spørgsmål roligt og klart . Panic er din værste fjende . Lad personen i den anden ende stille de spørgsmål og føre samtalen . De har brug for at indsamle disse oplysninger . Følg deres anvisninger og bede dem om at gentage dem , hvis du har brug for dem til . Få en anden i nærheden til at relay deres budskaber til dig, hvis du ikke kan holde telefonen og tage handling på samme tid . Hæng aldrig frem RETTET HERTIL .

gode råd og advarsler


 • Din bil nødsituation Sættet bør indeholde en mobiltelefon til at tilkalde hjælp ved behov
 • Din hurtig indsats kan redde liv
 • Calm . . . C=opkald , når du skal bruge den , A=Altid være på linjen , indtil du bliver bedt om at hænge op ,=L Lyt til retninger og følge dem , M=Vedligehold din ro , så du kan give oplysninger og få den hjælp , du har brug for.
 • aldrig kalde 911 for en tur på hospitalet for ikke-nødsituationer . Dette er ikke en taxi service . Du kan få transporteret men det ville betyde, at ambulancen ikke er tilgængelig , når en anden person kan være virkelig have en alvorlig nødsituation .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.