hvordan man lager lægevagt udstyr

Grundlæggende akut medicinsk udstyr er en væsentlig del af enhver undtagelsestilstand beredskab kit . Denne kritiske del af " at være forberedt for noget "kan være så simpelt som en grundlæggende førstehjælp kit , eller som inddrages som en omfattende samling af forskellige medicinske forsyninger . Afhængigt af dit niveau af medicinsk og førstehjælp viden og færdigheder , kan din levering kit inkludere så lidt som grundlæggende bandager og skinner , at så meget som luftveje supplementer , medicin og diagnostisk udstyr . Fokus i denne særlige artikel vil være at kompilere en lægevagt kit til brug af den gennemsnitlige person med begrænsede førstehjælp færdigheder og viden . Stocking medicinsk udstyr til professionelle vil blive dækket i en senere artikel

Du skal bruge: .
Trekantet bandager
Roller-guaze bandager .
Sterile guaze pads ( 4 x 4 ) .
Sterile guaze pads ( 5 x 9) .

Okklusionsbandager .
Bandage saks .
Øjenskader beskyttere ( papir kopper eller kegler arbejde stor ) .
Latex eller vinyl medicinske handsker .
Vandtæt tape .

Standard medicinsk tape .
Sikkerhedsbriller og masker .
Sortiment af standard Band-aids .
ACE wrap bandager .
Kolde pakninger .

Desinfektionsmiddel klude .
Rene plastposer (til bortskaffelse af brugte leverancer) .
Sikkerhedsnåle .
Saks.
Tæppe og pude .

Lommelygte med ekstra batterier .
Regelmæssig Hydrogenperoxid .
Regelmæssig sprit .
CPR barriere enhed , eller taske ventil maske til udluftning patienter .
Førstehjælp CPR guide .
Nødopkaldsnumre, herunder hospitaler , politi og brandvæsen .
Pose eller kasse til at holde alting organiseret .
.


1 .
Når du tænker på at organisere en akut medicinsk forsyning kit , er der flere faktorer at overveje . Hvor mange mennesker kan have behov for hjælp? Hvilken slags færdigheder og viden har du at tilbyde ? Hvilken slags skader kan du støder på, og vil du vide, hvordan man skal behandle dem ? Også kunne din placering diktere specialudstyr , såsom en slange bider kit i den sydøstlige USA , eller opvarmning tæpper og pakker i det nordlige klima .
Det er en meget god idé at sætte sig ned med en pen og papir , og mindst svare på ovenstående spørgsmål . Tal med andre og overveje deres rådgivning samt .
2 .
Gå til din lokale brandstation , og spørge de professionelle. Du vil opdage, at det store flertal af brandfolk er høflige , hjælpsomme , og meget vidende . Og selvfølgelig , spørger råd af enhver sundhedspersonale du måske kender . Mange hospitalets skadestue vil have litteratur om førstehjælp . Nogle tilbyder endda gratis undervisning .
3 .
beslutte et budget . Emergency -kits kan blive dyrt . Der er ikke en masse grund til at bruge en formue på en high-end kit hvis du bor i en by-eller forstadsområder region , eller i nærheden af et hospital . Her er der, hvor den sundhedsprofessionelle spiller ind . Spørg deres råd , forhøre sig om ambulance og brandvæsen svartider på din placering , og også om transporttider til den relevante hospitaler .
Din medicinske nødudstyr skal matche dit niveau af risiko , dygtighed og viden . Det bør også være overkommelige , men effektiv . Du ønsker ikke at bryde din bank , men du stadig har brug for det at arbejde . Nødforsyninger vil ikke vænne meget ofte , men når de gør det, vil du være glad for at du brugt de penge .
4 .
Beslut på et lager metode og placering . Din medicinske forsyninger bør alle passe pænt ind i en pose eller boks , så de er klar , når du har brug for dem . Større ting som tæpper og puder skal være i nærheden , og der er udpeget til nødsituationer alene. Du vil helst vil have det hele i en let tilgængelig , rent , tørt sted , væk fra direkte sollys . Sollys kan falme og blive yderligere forværret bandager og deres indpakning .
5 .
Gør dig bekendt med alt . Som du lægger dit kit sammen , få at vide, hvad hver pakke er , hvad hvert værktøj gør , og hvordan du bruger dem . Periodisk få sættet ud og vise andre . Sørg for at holde den viden , du har frisk i dit sind , så når det har mest , vil det være anden karakter .
6 .
revurdere alt . Hver gang du taler med en medicinsk uddannet , tage en klasse , kan du læse en lægebog , eller har en aktuel nødsituation , gå tilbage og kritik din akut lægehjælp levering kit . Du kan vælge at tilføje til den eller ændre dens indhold .
7 .
få uddannet . Fire afdelinger , sygehuse , skoler , og Røde Kors alle tilbyder førstehjælp og CPR kurser . Du kan endda vælge at lære mere , og tage en førstehjælp Responder klasse , eller måske endda en Emergency Medical Technician kursus .

gode råd og advarsler


 • Brug sundhedspersonale ' rådgivning. Sygeplejersker , læger , brandmænd , paramedicinere , og EMT 's er gode kilder .
 • Internettet , biblioteker , lærebøger , Røde Kors , brandvæsenet , og hospitaler er alle store kilder til hjælp .
 • Tag et CPR kursus som et minimum . Fortsæt på med en First Aid klasse .
 • Forsøg aldrig at give bistand ud over din viden . Lær de love, der styrer " God samaritaner " handlinger i dit område .
 • Brug passende beskyttelse . Handsker , sikkerhedsbriller , og en maske er minimum beskyttelse, du skal have , når der yder lægebehandling .
 • Vær på vagt over for alles kropsvæsker . Som en regel, hvis det er vådt , og det er ikke dit " , skal du ikke røre det !).

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.