hvordan man laver og bruger en lokkedue tegnebog

I disse hårde økonomiske tider , synes overfald og tyveri at være på den stigende . Brugen af en lokkedue tegnebog er en forsøgt og sand metode til at holde dine penge og værdigenstande fra lommetyve og voldsmænd

Du skal bruge:
En gammel tegnebog , et par dollars , flere kreditkort tilbud , nogle billeder fra internettet .


1 .
Find en gammel tegnebog . Brug et ældre , slidte tegnebog , så det ser ud som det er din hver dag tegnebog . Jeg fik mine i Frelsens Hær Thrift Store .

2 .
Få nogle af disse falske kreditkort , som du får i kreditkort tilbud med posten . MÅ IKKE bruge noget , der rent faktisk har dit navn en det . Du må heller ikke bruge høje ende guld -kort og lignende , fordi hvis du gør , kan de tro , at du skal have flere penge, end du rent faktisk gør . Få 3 eller 4 af dem , så det ligner en "rigtig " tegnebog .
3 .
Put nogle andre visitkort , billeder , små sedler , sådan noget . Sørg for , at intet af det er faktisk din . Udskrive nogle billeder ud fra internettet , gå til en købmand og afhente et eller to af dem klippekort , at de giver ud , og bare ikke fylde dem ud . En udskrift af et kørekort fra internettet er også en idé , mine har et billede af Franklin Roosevelt om det, og nogle består oplysninger , det ser ud som en slags en -id ved første øjekast, men hvis du rent faktisk ser nøje det er fake .
4 .

Penge . Du ønsker at sikre, at du holder et par dollarsedler , reel dem , bare så når de ser i det ( mens de stadig er med dig ) , så de ser kreditkort og kontanter . Jeg vil også gerne udskrive nogle fake regninger , femmere , tiere eller tyverne . Sørg for, at de siger, at de er falske , behøver du ikke ønsker at blive beskyldt for falskmøntneri . Ikke har for meget , har du ikke lyst til at ligne man er rig , lige nok til at gøre det værd at deres tid.
5 .
en mobiltelefon. Disse dage kan du få en gammel , ikke arbejder mobiltelefon eller endda en af de billige forudbetalte telefoner . Bliv hos mig på denne ene . . . Der er en MEGET god chance for, at krybe vil tage din mobiltelefon og din tegnebog . Ikke fordi de kan sælge det eller bruge det , er det mest for at forsinke dig fra at tilkalde politiet .
6 .
Hvordan man bruger denne nye redskab i kampen mod kriminelle . First off, bære dit REAL pung i din lomme foran eller endda i den modsatte side baglomme . De fleste mennesker ( mænd alligevel ) bære deres pung i deres ret baglommen og deres mobiltelefon på deres bælte . Sæt din mobiltelefon i lommen så godt, og det lokkefugle mobiltelefon i bæltet .
Når overfaldsmand kræver din tegnebog , når i baglommen og give dem lokkefugle .
Hvis de spørger til din mobiltelefon , og giver dem lokkefugle .

gode råd og advarsler


 • Normalt overfaldsmand bare ønsker din kontanter , og hvis de ser i tegnebogen , de vil se et par regninger , kreditkort . . . det normale ting . Så vil de forhåbentlig løbe væk .
 • Brug det hver dag , eller i det mindste , når du går på ferie , eller til områder udsat for kriminalitet som i metroen
 • IKKE RESIST , at disse dage kriminelle synes være at få mere og mere desperat , så vær sikker . Så snart de forlader , RUN AWAY FAST og ringe 911 . Forhåbentlig vil de vente længe nok for dig at komme væk før de opdager det hele er fake.
 • MÅ IKKE bruge noget , der rent faktisk har dit navn en det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.