hvordan man når at kalde 9-1-1 : hvad der udgør en nødsituation

Mange mennesker i USA vil aldrig få at kalde 9-1-1 , men før du ringer de tre numre, som du har brug for at afgøre, om ikke din situation er som en nødsituation . 9-1-1 er betragtet som "America 's livline til sikkerhed " og er en vigtig del af vores samfund , men i mange tilfælde 9-1-1 misbruges . Læs mere at vide , hvornår de skal ringe 911 , og hvad der udgør som en nødsituation
1
bilulykker : Ring 9-1-1 , hvis du vidne til en bil ulykke , fremgangsmåde et køretøj ulykke , eller hvis du er involveret i et køretøj ulykke . Når du ringer 9-1-1 skal du vide følgende : din placering eller placering af ulykken ( vejnavn , mile markør , by , by , amt , frakørsel ) , hvor mange køretøjer er involveret , er vejen blokeret, er der nogen skader , kan folk komme ud af køretøjet , eller er de fanget , er der nogen dødsfald, nogen der har alvorlige kvæstelser , er der røg eller muligheden for brand eller eksplosion ? Sure , du ikke vil kende alle detaljer , men give så mange af de oplysninger , som du overhovedet kan . Hvis du vidne til en ulykke eller vil forblive på scenen , indtil redningsmandskab ankommer give dit navn og nummer til 9-1-1 operatøren .
IKKE ringe 9-1-1 , hvis redningsmandskab er allerede på scenen , eller du kan se eller høre redningsmandskab nærmer scenen .
2 .
BRANDE : Ring 9-1-1 , hvis dit hjem er i brand , hvis du ser et hjem i brand , hvis du ser børste , græs , eller skovområder i brand , hvis dit køretøj er i brand , du ser en bil i brand , eller noget af den slags . Du bliver nødt til at give 9-1-1 operatøren med følgende oplysninger : placering af branden ( vej , gade adresse , by ) , hvilken slags brand ( hus , kontorbygning , køretøj , børste osv. ) , er ? der folk inde i buiding eller køretøj , kan folk komme ud , eller er de fanget , er bygningen eller fastgjort hjem eller meget tæt på en anden struktur , en meget vigtig bemærkning til hjemmet: er det en mobilhome eller autocamper trailer ? , give 9-1-1 operatøren alle de detaljer, som du kan !
IKKE ringe 9-1-1 , hvis du allerede se redningsmandskab på scenen , eller hvis du kan se eller høre redningsmandskab nærmer .

3
ulykkestilfælde . Ring 9-1-1 , hvis nogen liv er i fare . Hvis personen er syg eller kan blive behandlet på en læge kontor-MÅ IKKE ringe 9-1-1 . En medicinsk nødsituation ville være en situation som en person ikke er i stand til at trække vejret eller har problemer med at trække vejret , en person, der er brændt , en ældre person , der er faldet og muligvis brækkede knogler , en ikke-responderende person , en person, der har haft en overdosis , en person, der har alvorlige brystsmerter eller hjerteanfald , eller andre medicinske nødsituationer, der skulle en ambulance til at transportere dem til det nærmeste hospital .
4
vold i hjemmet: . Ring 9-1-1 , hvis du er i øjeblikket i eller vidne til en vold i hjemmet situation , en kamp , eller et argument , der forventes at blive til et slagsmål . Du bliver nødt til at rådgive 9-1-1 operatøren om, hvorvidt kampen er i gang , hvor mange personer er involveret , hvis overtræderen eller misbrugeren er på scenen , hvis våben er involveret , hvis våben er involverede, hvad slags-gun , kniv , bat , osv. , hvis den misbruges person har brug for en ambulance , hvis overtræderen forlod scenen , hvad var han eller hun kører , hvilken vej gjorde de går , rådgive 9-1-1 operatøren af alle de oplysninger, du har til rådighed . .
5

IKKE ringe 9-1-1 , hvis du har brug for et telefonnummer ( ja , det sker ) : Det er 9-1-1 ikke 411 eller 611 . Må ikke kalde 9-1-1 til at indberette en hændelse, som der allerede er sket og ingen overtræderen er på scenen-såsom at finde dit hjem , virksomhed eller køretøjet er blevet udsat for gravrøvere , din bil er blevet stjålet , din tegnebog er blevet stjålet , eller noget af den slags . At anmelde en forbrydelse , når der ikke krænker er på scenen , og situationen er ikke i gang , taste dit politiet eller sheriffens afdelingens nummer ikke 9-1-1 .
IKKE ringe 9-1-1 , medmindre situationen er i gang og du har brug for politiet , en ambulance eller brandvæsenet !
6 .
Altid give detaljerede oplysninger og så mange oplysninger som muligt . Hvis den 9-1-1 operatøren beder dig om at forblive på line- IKKE hænge op . Hvis du ikke ved om din situation er en nødsituation gå videre og kalder 9-1-1 , det er bedre at være sikker ! Når du har indberettet oplysninger til 9-1-1 du behøver ikke at ringe tilbage , medmindre situationen ændrer sig inden redningsmandskab ankommer .
Husk : der ikke sker noget straks , det tager tid for brandvæsenet at få en rute ( især hvis det er en frivillig afdeling ) , kan en politibetjent være på den anden side af din by eller amt , og vil være undervejs , men give dem tid til at reagere ! EMS personale vil være undervejs , men afhængig af hvor langt EMS kontor er fra placeringen af en nødsituation kan det tage lidt tid for EMS personale at ankomme . Vær tålmodig , redningsmandskab er ikke superheros , vi er mennesker , og det tager tid for personalet at nå frem , bare være tålmodig !
I mellemtiden , hvis du CPR er certificeret , forsøger CPR , hvis du har brandslukkere eller vand slanger til rådighed , forsøge at slukke en brand med hvad du har til rådighed , hvis du har mace eller peber spray , brug det ! Forsøg på at bekæmpe off en angriber med spray og forsvare dig selv , indtil hjælpen kan nå frem . Vær beredt!


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.