hvordan man op med at ryge

Afslutning Rygning kan være den mest udfordrende ting , du nogensinde gøre . Her er nogle tips , hvis dette er dit nytårsforsæt

Du har brug for ! .
tilsagn om at udfordre


1
En af de første fejltagelser rygere . gør når de forsøger at holde op , er at forsøge at gøre det alene . Risikere forlegenhed for at fortælle venner og familie, til at mislykkes i forsøget får mange rygere til at gøre deres forlade forsøg hemmelighed . Forskning tyder imidlertid , at holde op med en kammerat eller en god støtte system øger chancerne for opholdet afsluttes . Ifølge American Heart Association , mens halvfjerds procent af rygerne viser en interesse i at holde op , kun fem procent er i stand til at gøre det med en langsigtet succes .

2 .
Afslutning " kold tyrker " , arbejder for en meget lille procentdel af rygere . For de fleste vil det tage at finde den rigtige metode , eller en kombination af metoder til at nå målet om at være tobak fri . Mens mange af disse metoder kan være dyrt , er der nogle programmer til rådighed uden omkostninger. De fleste stater tilbyder en ophør program, der kan tilgås af gratis telefon eller ved hjælp af en professionelt udformet hjemmeside . New Jersey , for eksempel , har Quitnet og Quitline samt flere lavprisselskaber Quitcenters . De fleste af disse websteder og telefonlinjer vil omdirigere dine opkald eller besøg på hjemmesiden , hvis du ringer fra en ud af staten nummer eller skriv en ud af staten postnummer . Telefonlinjerne tilbyder live rådgivere , som er specielt uddannet i tobak behandling og vil hjælpe dig med at finde den rigtige afslutte metoden . Hjemmesiden kan bruges alene eller som supplement til den rådgivning . Nikotin Anonym , en tolv trin program findes også på mange områder af landet , og kan tilgås online så godt. Ring gratis på 1-877-879-6422 eller besøge www. nicotine-anonymous. org for mere information om møder i dit område .
3 .
Nogle gange alene er ikke nok . Der er flere produkter på markedet til at erstatte nikotin , mens du er at holde op . Disse produkter er beregnet til at blive brugt til at " titrere " en person fra nikotin ved langsomt at reducere mængden leveret over en periode . Disse produkter kommer i form af patches , tyggegummi og sugetabletter . Derudover er der flere receptpligtige lægemidler på markedet , som har været nyttig for mange rygere . Disse produkter er kun tilgængelige via en læge og bør overvåges i deres brug . Det ville være klogt at tjekke med din forsikring luftfartsselskab for at finde ud af , om disse lægemidler er omfattet af din plan , da de kan være en smule pebret .
4 .

Mens rygestop kan være den mest vanskelig udfordring en ryger vil stå over for i hans eller hendes liv , kan det også være den mest givende beslutning nogensinde er lavet . Uanset om det er 1 januar eller en anden dato , planlægning, store dag kan gøres med succes !

gode råd og advarsler


 • Find en positiv ven eller et familiemedlem til at støtte dig i dit forsøg
 • Husk, at det kan tage et par forsøg
 • Arbejde med en professionel til at finde den rigtige kombination af værktøjer
 • Du kan finde gratis og billige muligheder for at stoppe
 • Vigtigst er det, hvis du først don ' t lykkes , så prøv og prøv igen !
 • Held og lykke !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.