hvordan man skal behandle forfrysninger og forebygge lemmer tab

Ikke sikker på hvordan man behandler forfrysninger ? Frostbite er meget alvorlig , og uden ordentlig behandling kan resultere i tab af fingre og tæer . I ekstreme tilfælde endda lemmer kan gå tabt . Det er vigtigt at uddanne dig selv om farer før sin alt for sent . I denne artikel vil jeg forklare en hurtig og effektiv måde at sikkert behandle forfrysninger

Du skal bruge: .
en balje eller beholder , at forfrysninger berørte område kan passe ind nu!Adgang til vand , der er stuetemperatur eller varmere .


1 .
du absolut skal fjerne dig selv eller er offer fra kulden . Frostbite bør ikke behandles , hvis der er en mulighed, optøede væv kunne fryses igen . Den genindfrysning af optøede væv vil resultere i endnu flere skader på lemmer .

2 .
Find en vandkilde , og fyld beholderen med stuetemperatur vand lige høj nok til at oversvømme den frostbit lemmer . Sørg for, at vandet ikke er koldt , men ikke for varmt heller . Anvende varmt vand , vil være yderst smertefuldt , og det er ikke nødvendigt for optøning .
3 .
Vær sikker på at se temperaturen på vandet og genopfriske den efter behov . Holde temperaturen af vandet konsekvent . Nogle gange er det kun tager en halv time til helt at tø forfrysninger , men for mere alvorlige tilfælde kan det tage op mod et par timer .
4 .

Når optøede få dig selv eller er offer for professionel medicinsk hjælp ASAP . Selvom det er optøet du nødt til at have det tjekket ud for at undgå fremtidige uforudsete konsekvenser . Må ikke undervurdere forfrysninger , det skal tages meget alvorligt .

gode råd og advarsler


 • Hvis varmt vand ikke er tilgængelig for dig forfrysninger kan behandles ved at omgive frosbite område med en varm krop del som f. eks under armen for forfrysninger fingre .
 • Brug ikke en brand kilde til varme det berørte område , kan forfrysninger ofrene ikke være i stand til at føle og kan brændes uden at vide det.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.