hvordan man undgår tredje hånd røg eksponering

De farer forbundet med rygning cigaretter og andre tobaksvarer er indlysende . Passiv rygning har også vist sig at være klart farligt for dem omkring en ryger . Nu undersøgelser viser farerne ved tredje hånd røg eksponering . Brug disse tips til at holde din familie sikker fra eksponering

Du skal bruge: .
Eddike og vaskeklud
Air rensning maskine .


1 .

Det første skridt er at fjerne tredje hånd røg fra din nærmeste bolig . Må ikke udledes rygere ind i dit hjem . Den rest af kræftfremkaldende stoffer , tungmetaller og toksiner vil komme med dem , selv om de ikke ryger der .
2 .
Dernæst tillader ikke emner fra en rygning husstand i din egen . Må ikke købe ud af auktionssider fra hjem rygere . Hvis du har mistanke om elementer i dit hjem , der er forurenet , rense dem grundigt . Brug af vaskemaskinen for tøj og eddike for alle andre emner . Brug en HEPA filtreret vakuum og luft purifier for at eliminere miniscule partikler fra luften.
3 .
udelukke andre eksponeringsveje . Må ikke give folk , der ryger til at komme i kontakt med dine børn , efter at de har røget . Må ikke udledes dem i bilen eller til at bære dit tøj . Må ikke hyppigt en rygere hjem og hold afstand fra medarbejdere , der kommer ind fra en smøg pause .

4 .
tredje Passiv rygning er en reel trussel på grund af udsættelse for skadelige giftstoffer og kræftfremkaldende stoffer . Mens den samlede unddragelse er næsten umuligt, det er i den bedste interesse for gravide kvinder , spædbørn og udvikle børn til at undgå det så meget som muligt .

gode råd og advarsler


 • Rengøring af støv i dit hjem er især vigtigt, hvis der er spædbørn /småbørn til stede i hjemmet . Toksiner vil klamre sig til støv , der giver børn, der kravler den største eksponering.
 • Når man flytter ind i et nyt hjem eller købe en brugt bil , skal du huske at spørge , om den tidligere ejer var en ryger og genoverveje . Deres rygning rester kan bringe dit helbred i fare .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.