hvordan man vælger mad til en 72-timers kit

En 72 timer kit , også kaldet en nødsituation overlevelse kit , er en samling af nødforsyninger og fødevarer , der er gemt i en bærbar beholder , såsom en rygsæk eller lille spand . Dette kit indeholder basale , at du skulle overleve i tre dage, hvis du havde til at evakuere dit hjem . Men hvordan kan du beslutte, hvad slags mad til at pakke i dit sæt ? Her er nogle ideer
1 .
Vælg mad til din 72 timer kit , der ikke kræver køling , meget lidt forberedelse og lidt eller ingen vand . Køkkenudstyr er muligvis ikke tilgængelig i en nødevakuering husly , og de fleste af dine vand vil være behov for at drikke .
to .
Medtag mad i din 72 timer kit , der er nærende og påfyldning . Fødevarer med højt fiber og komplekse kulhydrater vil give meget mere energi end fødevarer med simpelt sukker . Du vil også føle sig fuld længere , og i en nødsituation , en fuld mave elevatorer moral .

3 .
Medtag mad nok til at forsyne mindst 2000 kalorier om dagen for en voksen og 1500 kalorier om dagen for et barn . Det er en total på 6000 kalorier for en voksen og 4500 kalorier for et barn . Du kan behovet for at justere disse beløb , der passer til din familie , en voksende barn , teenager eller atletisk voksne kan have behov for mere
4
Inkluder fødevarer som MRE 's , Beef Jerky , korn , kiks , . jordnøddesmør , Granola , frugt og nødder barer , pulveriseret eller dåse mælk , dehydrerede frugter og grøntsager , juice kasser , trail mix , frugt kopper , nødder , magt barer , tyggegummi , hård slik og konserves .
5 .

Glem ikke at inkludere nogle foretrukne snacks . Ud over mad til måltiderne , have det sjovt snacks kan være en trøst i perioder med stress . Frugt snacks , kiks og småkager er gode snacks til at sætte i din 72 timer kit . Hard Candy og tyggegummi hjælper med at holde munden og mave besat når maden er knappe . Mange mennesker synes , at smagen af pebermynte er beroligende og kantsten deres appetit , så pebermynte tyggegummi eller slik stokke ville være dejligt ting at tilføje .
6 .
Sørg for at sørge for familiemedlemmer med specielle diætetiske behov såsom diabetes eller cøliaki . Hvis du har en baby , omfatter pulver og flydende formel , selvom du ammer , just in case .
7 .
Adskil din mad af den person, det er for , den dag, det er at blive spist og måltidet . Læg maden i individuelle fryseposer og klart mærke dem . Hvis du har medtaget fødevarer, har en stærk smag eller lugt , såsom rykvise eller pebermynte , forsegle dem i en frysepose i sig selv , før du lægger dem i posen med resten af maden . Dette holder smag eller dufte fra " forurene " alt andet . Adskillelse af fødevarer i poser vil hjælpe dig med at huske , når maden er meningen at blive spist og forhindre dig i at glemme noget .

8 .
Ideelt set omfatter 3 liter vand til hver person . Dette er netop nok drikkevand til sidste person i tre dage og omfatter ikke vand til madlavning og vask . Hvis du ikke har nok plads , vil 1 gallon tilstrækkeligt , så længe det kun er for et par dage . Også omfatter vandrensning tabletter , så du kan få mere at drikke vand , hvis det er nødvendigt.
9 .
Glem ikke dåseåbner ! Medtag en dåseåbner , selvom du ikke har dåser i din 72 timer kit . Den mad, du modtager fra reddere eller finde undervejs kan være i form af dåser . Du bør også pakke gafler , skeer og knive .

gode råd og advarsler • Vælg mad din familie kan lide at spise . I en nødsituation , kan der kender mad være meget betryggende .
 • Da pladsen er en præmie i 72 timer kits , skal du huske hvor meget plads noget optager versus næringsstoffer og kalorier det giver . Jordnøddesmør giver en masse kalorier for sin størrelse , mens en tilsvarende mængde korn giver meget mindre .
 • Pulveriseret drink mix kan gøre lagrede og renset vand smager bedre . Blot tilføje blandingen direkte til flaske vand . Glem ikke at tilføje sukker til dit sæt , hvis din drink mix kræver det .
 • Sæt mad og vand i din 72 timer kits hvert halve år for at holde tingene frisk . Du behøver ikke at smide den gamle mad væk ! Gør opdatere din kits en familie aktivitet, og spise den mad som godbid. Du kan også tilføje mad til din families frokoster i løbet af de næste par uger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.