hvordan man virkelig op med at ryge

Hvordan har en 18 år ryger endelig holde op? Var det med patch ? Kold tyrker ? Nikotin tyggegummi ? Hypnose ? Røgfri tobak ? NEJ ! Jeg gjorde det ved fortsat at ryge , til jeg ikke havde brug for en cigaret mere. Jeg lod min krop naturligt at tilpasse sig til at være en ikke-ryger , og under vil jeg forklare hvordan jeg gjorde det . ( Fremgangsmåden til denne eHow er baseret på tyve cigaretter om dagen , så du skal justere den til din rygevaner . )

Du har brug for ! .
bare en lille viljestyrke


1
jeg røg mere end en pakke om dagen , og jeg vidste på 34 , som jeg havde brug for at holde op . Efter 18 år, selv havde min krop ikke ønsker at stoppe indånding , at nikotin , så kold tyrker var ikke en mulighed for mig (kan ikke håndtere tilbagetrækning ) . Hvordan kunne jeg gøre det jeg tænkte ? Så det kom til mig ! Jeg røg en pakke cigaretter om dagen i 2 uger ! Nu er det min trin 1 , røg ligesom normalt for to uger for at fejre din beslutning om at stoppe med at ryge .

2 .
Hvorfor gør folk føler trang til helt sætte deres kroppe i chok , bare fordi de besluttede de er nu klar til at holde op? Angst , nervøsitet depression mv. . disse ting kan være lige så skadeligt for din krop som fyld dem lungerne med røg for bare lidt længere ! Nu efter to uger , er det tid til trin 2 . Tag 1 cigaret ud af din pakke og lægge det væk ! Det er på tide at ryge 19 i stedet for 20 cigaretter om dagen i 2 uger . Det er afgørende, du skjule , at 1 cigaret , fordi der i første , jeg lover dit sind vil spille tricks på dig .
3 .
To uger er nu gået , ikke? Body vænne sig til 19 cigaretter i stedet for tyve ? Hvis ja , take away anden . Trin 3 siger 18 cigaretter for 2 uger! Du bør også have akkumuleret 14 cigaretter ved nu ! 4 flere dage og du vil have gemt en dag værd !
4 .

Hvordan er det , der behandler 18 ryger en dag ? Hvis du har brug for , røg 18 et par dage mere . Husk , at det ikke er en race . Du er bare at få din krop til at tilpasse sig gradvist . Hvis 18 cigaretter i to uger var fint , trin 4 siger at en anden væk ! Begynder at se tendensen her ? OK så kan du se i to uger.
5 .
Det var en hurtig 2 uger ! Har din krop mestrede 17 endnu , 16 , 15 , 14 ? Fortsæt og ikke haste det . Dette betyder få lidt sværere, når man kommer ned til omkring 7 eller mindre om dagen . Du skal muligvis give den enkelte trin tre til fire uger , før din krop er tilpasset .
6 .
Endelig er du er nede på 1 om dagen . Jeg var på dette trin i 6 måneder, men ved du hvad , 1 cigaret om dagen var mit mål i første omgang ! Min krop har ikke brug for nikotin , og den vane at ryge er blevet brudt . Indimellem vil jeg have en cigaret , men nu er det bare en lille godbid i stedet for en usund vane . Held og lykke og jeg virkelig tror, det er en fantastisk måde at naturligt få dig til at stoppe med at ryge !

gode råd og advarsler


 • Husk prisen er at holde op , men det er ikke en race for at komme dertil .
 • Må ikke holde op for en anden ! Afslut for dig selv !
 • Jeg tror, at advarsler på rygning er åbenlys nu ! Det er 2009 !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.