OSHA regler om tromlen opbevaring reolsystemer

Det vigtigste formål med Occupational Safety and Health Administration bestemmelser er at forebygge ulykker på arbejdspladsen resulterer i skader , sygdom eller dødsfald . Drum opbevaring reolsystemer er: metoder til lagring af industrielle tromler , der indeholder væsker . Nedenfor er en forklaring på OSHA regler for tromme-lagring systemer

OSHA Fakta


OSHA blev dannet i 1971 i et forsøg på at sikre arbejdstagernes sikkerhed . Siden starten har fatalt skader på arbejdspladsen faldet med 60 procent , i henhold til OSHA . Fra 2008 beskæftigede OSHA mere end 2. 000 inspektører , administratorer og sikkerhedsrepræsentanter , blandt andre . OSHA 's fokus er på at levere en effektiv håndhævelse , sikkerheds -og sundhedsmæssige standarder , træning og uddannelse , og bistand til overholdelse ( se Resources nedenfor )

Vægt forordninger


Der er ingen præcise OSHA regler for tromlebremser opbevaring reolsystemer . stedet , disse lagringssystemer falder ind under den almindelige pligt klausul . Klausulen skal sikre, at installationen retninger nøje følges i henhold til specifikationerne fra producenten . OSHA standarder oversigt vægt overensstemmelse tromlen med hensyn til mængde, som oplagres i den . For eksempel har hvis fabrikanten rapporterne tromlen kapacitet til lagring af 500 liter væske , så væsken gemt inde må ikke overstige det . Det samlede antal tromler opbevares på en tromme opbevaring reolsystem må ikke overstige de vægtbærende kapacitet reolsystem , som også er angivet af fabrikanten .

General Duty §


OSHA 's generelle forpligtelse punkt gælder for alle industrielle systemer for oplagring, og indeholder sådanne bestemmelser som havende en støtteordning på bagsiden af Lagerreoler til at forhindre den lagrede materiale i at falde af lagersystem , og også der korrekt forankring og sigtning af stativerne ( se Resources nedenfor) .

Sikkerhed Checklister


OSHA forordninger først se ud for sikkerheden for dem, der arbejder omkring tromlen opbevaring reolsystemer . Egnet udstyr skal være til rådighed for arbejdstagere til at håndtere de tunge trommer og for at placere dem på stativer . Arbejdstagerne skal være uddannet til at gøre arbejdet , og OSHA skærme arbejdsgiverne til at sørge for uddannelse til rådighed. Stativer skal kontrolleres på en rutinemæssig basis i henhold til OSHA regler , og en ordentlig checkliste skal opbevares til rutinemæssig vedligeholdelsesplan trommer , samt reolsystem .

farlige stoffer

OSHA giver yderligere forskrifter for tromler opbevaring reolsystemer det hus farlige materialer , med det forbehold, at hvis et selskab kan bevise , at arbejderne vil ikke blive udsat for farlige stoffer , vil disse regler ikke gælder .
Disse regler sikrer , at " farlige stoffer fjernes , indeholdt , forbrændes , neutraliseret , destabiliseret , ryddet op , eller på anden måde behandlet eller behandles med det ultimative mål om at gøre stedet mere sikker for mennesker eller miljøet " ( se Ressourcer nedenfor ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.