hvordan du kan genbruge dit tv

Med den nyeste skifte til DTV eller digital transmission , vil mange tv- apparater anses ubrugelig , medmindre du køber en konverter boks . Hvis du beslutter dig for det er tid til en opgradering og ikke længere har brug for din gamle TV, kan du genbruge det . Genbrug dit TV er omkostningseffektiv ( du behøver ikke at betale for at give det til dump ) , og du økologiske (kemikalier i tv-apparater kan forurene jorden ved lossepladsen ) . Følg disse trin , så du kan hjælpe miljøet og genbruge dit TV
1 .
overveje at lave en DONATION
stedet for at smide væk dit gamle tv prøv at se til at gøre en velgørende donation . Du kan muligvis få et skattefradrag for det og ville være at hjælpe en organisation i nød. Tjek med lokale skoler , eller biblioteker, hvis dit tv er stadig i god form , blot forældet . Hvis det er et mindre fjernsyn , kan du overveje at ringe til din lokale Goodwill agentur og spørge , om de accepterer tv-apparater til donation .
to .
Ring til din lokale GARBAGE SELSKAB


Nogle lokale skrald pickup virksomheder vil sponsorere en gang om måneden afhentning af elektronisk affald . Ring til din skrald folk og spørge om en pick up , eller hvis de har en lokal drop-off station . Drop-off genbrugspladser er stigende i popularitet , og kan ofte findes i selv landdistrikterne i disse dage .
3 .
Ring til din lokale store navn detailhandler
Steder ligesom Walmart eller Best Buy kan tilbyde en tv- genbrug program for lidt eller ingen afgift . De har ofte adgang til bulk genbrugsprogrammer , at vi ikke er opmærksomme på som en offentlig . Ring og spørg om de tilbyder et sådant program , og hvad de forlanger ( eller slet ikke . )
4 .
SØG ONLINE RESSOURCER
Online ressourcer til rådighed ved et tryk på en knap, og kan ofte føre dig til let genbruges. Earth911 er en fantastisk ressource for at lære om alle former for genanvendelse , ikke bare TV genanvendelse . De har genbrugsstation lister beliggenhed og gode Ofte stillede spørgsmål for andre elektroniske genanvendelse . Earth911 er blot en af mange websteder for ansvarlig TV genanvendelse og bortskaffelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.