hvordan du tilmelder dig at være en organdonor

Disse dage er det lettere end nogensinde at underskrive op til at være en organdonor . Hvis du er interesseret i at finde ud hvordan man bliver en organdonor , så læs videre for at lære mere

Du skal bruge:
En interesse i at blive en organdonor og lære de grundlæggende krav til organdonation
. .


1

Dit første skridt er at besøge de vigtigste Organ Donor hjemmeside : . http://organdonor. gov/. Når du er der , din næste skridt er at klikke på menuen valg øverst på skærmen, der lyder: " Vær en donor. "
2 .
Der vil du se et link leder dig til hvordan du tilmelder dig til organdonorer registreringsdatabasen i netop din tilstand . Når du klikker på det link, vil du blive ført til en liste over de halvtreds stater i USA Klik på din tilstand , der skal rettes til din tilstand 's organdonor register og de retninger , du bliver nødt til at følge . ( Mange stater tillader dig at tilmelde dig organdonation , når du forny licensen på dit lokale Department of Motor Vehicles ). Alternativt kan man i mange stater kan man udfylde en organdonor -kort.
3 .
Det er vigtigt at fortælle dine kære på din beslutning om at blive en organdonor , og at lade dem vide , at du føler stærkt for dette . Lad dem vide, at du har angivet så meget på din licens ( eller har fået en organdonorkort , at du bærer med dig ) . På denne måde , hvis noget nogensinde skulle ske , kunne de give de medicinske embedsmænd med dit donorkort eller licens angiver, at det er dit ønske at donere dine organer .

4 .
Hvis du har spørgsmål om, hvad din religion siger om organdonation , skal du klikke på linket øverst på siden , der siger " Donation Basics " Så skal du klikke på det link der hedder " religiøse synspunkter om donation . " Der vil du finde , hvad mange forskellige religioner stat om emnet organdonation .

gode råd og advarsler


 • Vid , at i henhold til det primære websted , næsten alle i alle aldre kan være en organdonor , selv nogle mennesker med bestemte sygdomme , så vil du ønsker at forhøre sig om du er berettiget . Næsten alle dele af det menneskelige legeme kan blive doneret , herunder væv , organer , stamceller og blod .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.