hvordan du vælger et skydevåben til personligt forsvar

Kriminalitet er stigende. Politiet kan ikke være alle steder på én gang . Når det kommer til stykket , kan du nødt til at beskæftige sig med en farlig kriminel selv . Få en ordentlig skydevåben , hvis du har brug for det for at beskytte dig selv eller din familie
1 .
Den første ting at overveje, når de køber et våben for personlig forsvar er pålidelighed . Dit liv afhænger af , at våben fyring , når du har brug for det. Vælg et godt navn brand . Sig , Glock , Remington , og H K er et par eksempler ( men ikke den eneste eksempler ) af god pålidelig navn mærker .
2 .
Den næste ting at overveje, er bremseevne . Vælg en kaliber , der har nok kraft bag det at stoppe en trussel . Små kalibre gerne 0,22 eller 0,25 , vil ikke stoppe en bestemt angriber hurtig nok . De er bedre end ikke at have en pistol på alle , men hvis køber et skydevåben specielt med henblik på beskyttelse , anbefaler jeg ikke mindre kaliber end en 9mm eller 0,38 særligt. Et par kaliber jeg personligt anbefale er . 45 auto , 0,357 magnum , 12 gauge , eller 20 gauge . Disse er ikke de eneste gode kalibre , men jeg vil gerne det de bedste . Vælg den største kaliber , at man kan håndtere rekyl . For meget rekyl gør nøjagtighed og følge op skud vanskelig .

3 .
Næste ting at overveje, er lang kanoner versus håndvåben . Rifler er ikke et godt valg til personlig forsvar . Kuglerne har en tendens til over trænge ind og kan rejse en lang vej , eventuelt slående en uskyldig person . Hvis du bruger en riffel jeg anbefale at bruge ammo produceret til Varmint . Denne type ammunition har tendens til at bryde fra hinanden, når det rammer noget , der begrænser mulighederne for alvorlige collateral damage . Haglgeværer er et bedre valg , hvis du vælger en lang pistol . Haglgeværer har enorm evne til at stoppe og er meget skræmmende . Karabiner er et andet godt valg . Karabiner er ligesom rifler , men skyde pistol ammunition , og som begrænser mulighederne for collateral damage . Ulempen for enhver længe pistol er deres størrelse . De er svært for en nybegynder til at manøvrere , og de kan ikke bruges effektivt fra et køretøj eller holdes skjult ( hvis din tilstand tillader sådanne ting ) . For disse situationer din eneste mulighed er en pistol . Håndpistoler er gode for de fleste , hvis ikke alle , personligt forsvar situationer . Ulempen er de gode tendens til at være lidt dyrt , de mangler rækkevidde , og de er ikke særligt præcise i forhold til lange kanoner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.