hvordan man finder overholdelse job , der arbejder for Food and Drug Administration

Food and Drug Administration har en masse at beskæftige sig med sidst med jordnøddesmør salmonellakontaminering sprede rundt i landet og receptpligtig medicin forårsager alvorlige medicinske problemer for forbrugerne . En af årsagerne til disse problemer er mangel på ressourcer , som Food and Drug Administration har altid gjort . I øjeblikket er de gennemføre en aggressiv leje initiativ til at erhverve kvalificerede personer inden for farmaci, analyse og medicin . Som ledigheden stiger eksplosivt i hele USA , vil mange gælde for overholdelse job til rådighed med Food and Drug Administration .

Du skal bruge:
computer med internetadgang
. Nuværende genoptages.
Business påklædning .1 .
Se Food and Drug Administration hjemmeside .
Gå til Food and Drug Administration 's hjemmeside (se ressourcer til link ) Og se afsnittet om jobmesser og ledige stillinger . Find den overholdelse job , du er interesseret i og studere stillingsbeskrivelsen .
2 .
Identificer jobmessen steder .
En liste over jobmesse steder er offentliggjort på FDA hjemmeside . Find de steder nærmest dig eller dem du kan deltage . Arranger til at deltage som mange jobmesser som muligt .
3 .

Rediger at genoptage .
Kig på dit cv og sørg for at det er aktuelle og korrekte. Identificere den situation , du ønsker at søge om med Food and Drug Administration og skræddersy dit CV til at passe det job beskrivelse . Udskrive flere genoptager at tage med dig .
4 .
Gå tidligt .
Der er mere end 11 millioner arbejdsløse amerikanere . De vil ikke alle møder op til det samme arbejde , men flere hundrede mennesker vil finde anvendelse. Være forberedt. Øve interview spørgsmål og svar . Tag dybe indåndinger og bevare roen for at sikre klare tanker og intelligens sejre .
5 .
Søg på internettet for overholdelse ledige stillinger .
Pladstilbud til fødevare -og medicinindtagelse er tilgængelige på andre hjemmesider , så søg på World Wide Web for åbninger . Konkret mener usajobs , jobsøgning , simplyhired og andre websteder , der fokuserer på talent søgninger . FDA hjemmeside vil give et link til nogle af de ressourcer, hvor du kan se på ledige stillinger og ansøge online .

gode råd og advarsler


 • Jobs med FDA kræver typisk sikkerhedsgodkendelse.
 • FDA jobmesser er planlagt til maj 2009 i forskellige byer og stater .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.