hvordan man forbereder en snestorm

De, der bor i det nordlige klima , hvor meget sne om vinteren kan give . Til tider sne ophobninger kan være så meget folk kan sidde fast i dagevis uden at kunne køre overalt . Nedenfor er måder at forberede sig til at blive hængende i dit hus i et par dage . ( Se efter gode råd og advarsler i kommentarfeltet området , en eller anden grund kunne jeg ikke sætte dem i deres rette kasser . )

Du skal bruge: .
Fødevarer
Spil og aktiviteter .
Skovl .
Salt .


1 .
Afhængig af sværhedsgraden af stormen forudsigelser være sikker på at du har mindst 2-3 dage værd af fødevarer just in case . Sørg for at du har nok mælk, æg , brød , smør , drikkevarer , snacks , og hvis du har en baby , baby mad , formel , og korn . Hvis du planlægger i bagning tjekke din mel og sukker også .
2 .
Hvis du har et lille barn kontrollere, hvor mange bleer , klude , lotion , etc du har , og bestanden op om nødvendigt. Sidde fast derhjemme uden nok bleer eller klude kan være en katastrofe .

3 .
Før du går ud for at bestanden op , kontrollere, hvor meget stensalt er der og gas er i din generator derefter føje dem til din liste , hvis det er nødvendigt. Mens din ud fylde din gas tank og gas beholder til din generator .
4 .
Prøv at holde dig fra vejene , når sneen begynder at holde sig til de veje , så sneplove kan gøre deres job og så dine mindre tilbøjelige til at få ind i en ulykke . Hvis du har arbejde og har mulighed for at arbejde hjemmefra gør det .
5 .

Med enhver storm visse ting er nødvendige just in case strømmen går ud som lys , en batteridrevet radio , vand mv. Om vinteren , når elektricitet går ud er det muligt at miste din varme . Hvis du har gas , og træ eller kul ovne derefter din heldige at stadig have nogle varme . Men for dem med olie eller elvarme , kan der ikke være nogen varme overhovedet. En generator kan komme i handy i denne situation . Hvis du har en elektrisk plads opvarmningsanlægget derefter stik, som ind til generator og stimle sammen i rummet , der er opholder sig varm . Pejse er også godt , så længe din fyldt op på træ . Der ekstra tæpper og lade dit barn ( REN ) søvn i din seng med dig , kan hjælpe med at holde dem varmere end at lægge dem i deres egne senge . Bundt op så godt.
6 .
holde maden kold , når el går ud , er let i vinteren . Læg de mest nødvendige ting i kølebokse , mælk , smør , drikkevarer , frokost kød , ost , osv. . . derefter holde dem udenfor eller i garagen . Noget i fryseren kan placeres i almindelige plasticposer og stak i sneen . Bare sørg for at markere , hvor du lægger elementerne i sagen sneen dækker dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.