hvordan man kan forbedre hjem indendørs luftkvalitet

Niveauer af flygtige organiske forbindelser ( VOC ) er generelt 2 til 10 gange højere indenfor end udenfor . Højere niveauer af partikler i luften fører til højere niveauer af astma , og en 10 måneder kortere levetid i gennemsnit . Lad ikke disse statistikker panik dig . Der er ting, du kan gøre for at forbedre den luft du ånde hjemme

Du skal bruge: .
ovnen filter
HEPA filter .
radon kit .
nikotin tyggegummi .

klorfrit opvaskemaskine vaskemiddel .


1 .
Vælg dit hjem placering .
Astma satser børn gå op med nærhed til en stor trafik vej . Vær opmærksom på lokale industri , der kan forurene .
2 .

Må ikke ryge i huset .
Jeg er sikker på du har hørt det mange gange før , men det er værd at nævne igen, fordi det har sådan en stor gennemslagskraft .
3 .
Undgå lys og røgelse .
forbrænding tilføjer væsentligt til indendørs partikler . Hvis du skal brænde stearinlys , undgå parfumerede dem , og se efter soja og bier vokslys , som brænder renere end olie baseret paraffin stearinlys . Må ikke brænde dem i et udkast til for at få renere forbrænding . Må ikke nogensinde købe stearinlys , der har en metaltråd i vægen , hvilket sandsynligvis indeholder bly , som vil fordampe , når lyset er brændt .
4 .
Undgå ting , der ud gas giftige dampe .
Brug nul VOC maling . Opbevare kemikalier uden for dit bolig , ikke under en vask . Må hobbyer , der bruger ildelugtende kemikalier som flyvemaskine lim udenfor , eller i et ventileret rum aflukket fra resten af huset .

5 .
Skift ovnen filter.
Hvis dit hus har en varmluft ovn , har det en indbygget luftfilter . Problemet er mange mennesker aldrig komme rundt til at ændre filteret . Filtre skal skiftes hver 2-3 måneder for maksimal effektivitet . Kig efter en højere Merv rating for bedste filtrering . Vær på vagt over for super fin HEPA -filtre på en ovn selv . HEPA -filtre kan begrænse luftstrømmen for meget og på skatteområdet blæseren . Hvis du ønsker at bruge et HEPA filter , separate systemer er til rådighed .
6 .
Undgå mug .
først, hvis du ser en lille skimmel , skal du ikke gå i panik . Mold er overalt . Hvad du ønsker, er at gøre livet svært for den , så den mængde af mug ophold ned til et niveau, din krop kan klare . For at gøre livet besværligt , afbrød det vandforsyning . Tjek dampspærre på din isolering . Isolere rør , installere termoruder , lave alle utætheder med det samme , og bruge en affugter ved behov .
7 .

Check for radon .
På nogle områder har denne er et problem . Hvis du tror det kan være et problem i dit hjem , købe en test kit at afgøre, om det er et problem .
8 .
Udluft .
Glem ikke at åbne døre og vinduer og lade huset luften ud på en regelmæssig basis . Sikker på, om dens 40 nedenfor udenfor , kan du sætte dette ud , men drage fordel af disse pænere dage til at skylle ud af huset .
9 .
klor fri opvaskemaskine Detergent .
Mange opvaskemaskine rengøringsmidler indeholder klor . Dette er grunden til , når cyklen er gjort , køkkenet lugter blegemiddel . Det er ikke godt for dine lunger . Flere mærker ikke indeholde klor . Disse omfatter Trader Joe 's , Palmolive og 7. generation . Trader Joe 's fik topkarakter af forbrugerorganisationer rapporter for at få retter ren .
10 .
Køkken Brændeovne .
Hvis du har en gas område, eller gasapparater se efter gule tip om flammerne . Hvis du ser gule tip , skal du kontakte din gasselskab eller udlejer for at få hjælp justering af apparatet . Gul tippes flammer frigive mere forurenende stoffer, og kan være et tegn på potentielt dødbringende kulilte .
Installere og bruge en ekstern ventileres emhætte med en fan . Dette vil vent alle madlavning forurenende stoffer , og forhindre mug samt ved at holde luftfugtigheden nede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.