hvordan man kan hjælpe en person , der er besvimet

Ser en person svag kan føre til enten hurtig handling eller lammelse og frygt i en tilskuer . Lær at overvinde din frygt og blive en helt ved at hjælpe en person , der er besvimet

Du skal bruge: .
Quick reflekser
Styrke .


1 .

Du kan som regel fortælle , hvis nogen kommer til at besvime ved den måde de ser ud. Deres øjenlåg kan hænge , og de bliver uroligt . Nogle mennesker besvimer døde hurtigt væk , men de fleste give et par spor og i næsten alle disse er det forholdsvis nemt at fortælle , at en besvimet magi er kun få sekunder væk .
2 .
Flyt hurtigt for at stoppe personen i at falde . Dette er især vigtigt , hvis personen er besvimelse på en farlig områder omkring skarpkantede møbler eller inde i en butik , etc.
3
Når personen sikkert til jorden , gør . sikker på at de er tilbagelænet på ryggen og hæve deres ben . I de fleste tilfælde er den person vil genoplive på blot et par sekunder , mens andre måske tage et minut eller mere .

4 .
Når han er kommet til bevidsthed , oprejse ham blidt og gradvist . Tillader ikke, at den person , der er besvimet at forsøge at komme hurtigt op igen. Dette kan medføre en anden besvimelse magi .
5 .
Hvis den person, der forbliver bevidstløs i mere end et par minutter , er det tid til seriøst at overveje at få lægehjælp .

Tips og advarsler • Skal person fortsat bevidstløs i mere end et par minutter , er det tid til seriøst at overveje at få lægehjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.