hvordan man kan slippe for uønskede medicin i dit hjem

Vi har alle dem på et eller andet tidspunkt i vores liv . . . uønsket eller forældet medicin lurer i bagsiden af medicinskabet . Mange gange får de smidt i skraldespanden , eller skylles ud i toilettet , men er disse virkelig de bedste måder at bortskaffe disse lægemidler ? . Læs videre for at finde ud af nogle mere sikre alternativer

Du skal bruge:
Utidssvarende medicin , enten recept eller i håndkøb


1
Må ikke smide . uønskede eller forældede medicin i skraldespanden .
Kemikalier fra kasseret medicin blev fundet i 80 % af vandløbene i USA , ifølge en undersøgelse fra 2002 af De Forenede Stater Geological Survey . Disse kemikalier har udvasket fra lossepladser .

2 .
Skyl ikke medicin ud i toilettet .
Dette blev engang betragtet den sikreste måde at komme af piller , især receptpligtig medicin , som holder dem ud af hænderne og munden af børn .
Men mange rensningsanlæg er ikke sat op til at filtrere kemikalier fra vand , og mange stoffer , især hormoner fra p- piller , ender i vores drikkevand .
Valium , nikotin , og steroider er også på listen over stoffer, der testes positive i landets drikkevand .
3 .
Tal med dit apotek .
Ring til din lokale apotek eller tale med dit apotek , næste gang du får din recept fyldt for at se om de tilbyder drop off programmer for forældede eller uønskede medicin . Du kan også ringe område sygehusapoteker at se , om de tilbyder bortskaffelse programmer .
4 .

Kontakt din lokale by eller amt regeringen til at se , om de tilbyder en samling dage .

Mange er begyndt deres egen medicin drop-off arrangementer . Som et eksempel , 2007 Madison , Wisconsin den indsamlede Med Drop følgende uønskede medicin på deres 2007 Med Drop Dag :
-kontrollerede stoffer faldt ned : 180 . u00A3 5
-Ukontrolleret stoffer : 1,509. 5 lbs
-Total Pounds indsamlet : 1,690. 5
5
Vær konservativ , når de forsøger ny medicin
<. br /> Spørg din læge behandleren for prøver , når de forsøger ny medicin , hvis du har mistanke om bivirkninger kan holde dig fra at fortsætte medicin . Hvis du skal tage medicinen i en længere periode for at afgøre, om det vil fungere , bede om et kortfristet recept til at starte , eller spørg på apoteket for at fylde kun halvdelen af recept . Hvis medicinen ikke opfylder dine behov , vil du stå tilbage med mindre medicin til at disponere over , med fordelen ved at have mindre i løn for det.

gode råd og advarsler • Tjek earth911 linket nedenfor for en postnummer specifik søgning efter narkotika drop steder i nærheden af dig . . . sammen med tonsvis af andre ressourcer til genanvendelse masser af andre ting .
 • Uanset hvordan du har bortskaffet af din medicin , skal du undgå at kaste din recept flaske i genanvendelse bin med dit navn stadig synlige . Tag dig tid til at ødelægge alle id-oplysninger synlige på flasken . Der er ikke behov for nogen at knytte en receptpligtig medicin med dit navn og adresse .
 • Må ikke nogensinde aksjer recepter med andre , herunder familiemedlemmer , i et forsøg på at bruge op medicin, selvom du ender er forskyldt samme antibiotikum , som et familiemedlem . De var kun beregnet til den person, de var ordineret til .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.