hvordan man kan være sikker på dit miljø

Altid være opmærksom på dine omgivelser . . . selv , og især i dit eget værft . Der er folk derude, som ikke er særlig rart , og villige til at drage fordel af nogen . . . . ! unge , gamle , sunde , syge . . dig og mig

Du skal bruge:
et vågent øje
. Almindelig sund fornuft .
God dørlåse .1 .
Med økonomien i tanken , som det er , flere og flere mennesker er på udkig efter en gratis payday . Nogle gange denne kommer på vores bekostning . Mere carjacking , gade røverier og hjem invasioner synes at bugne !
2 .
Når du forlader dit arbejde , eller indkøbscenter , eller dit hjem , ALTID har dine nøgler i hånden . Vær opmærksom på alt og alle omkring dig . Det kan synes bare en smule over toppen , men det tager kun én gang , den tid, du er ikke opmærksom , at gøre dig en troende !
3 .

Samme gælder for at forlade og indtaste dit hjem . Der var en historie om de lokale nyheder i går aftes . En ældre kvinde ind i hendes hjem efter mørkets frembrud og en mand ind lige bag hende , før hun kunne låse døren . Han fastholdt hendes hænder med lynlås bånd og frarøvet hende . Hun var så heldig at hun satte ikke en kamp ! Hun kunne have lidt mere end tabet af personlige ejendele . Der, men for Guds nåde går du eller I.
4 .
Hvis du ikke har et hjem tyverialarm , så brug panik -knappen på din bil alarm . Hold dine bilnøgler på din night stand . Hvis nogen forsøger at bryde ind , ramte panikken knappen . Denne regel virker , selvom du ikke er i betragtning af din bil ! Prøv det engang . Prøv at trykke på knappen fra dit soveværelse , og se om det går ud . Hvis det ikke sker, at forsøge , indtil du finder det punkt i dit hjem , hvor alarmen vil arbejde ! Jeg er sikker på dine naboer ikke har noget imod en kort salve fra din bil alarm . I det mindste du kan finde ud af, hvor tæt du er nødt til at være at sætte den ud !
5 .
Hvis du bliver angrebet på et offentligt sted , råber så højt du kan . Klik på panik -knappen på din bil nøglering . Sparke på alle de steder, du var altid at vide, var den "forkerte " steder at sparke !
Som jeg nævnte før , ALTID være opmærksom på dine omgivelser , og bliv sikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.