hvordan man kan vide , hvis du har salmonella

Salmonella er en gruppe af bakterier , der kan forårsage diarré og sygdom hos mennesker . Bakterierne er mikroskopiske levende væsener , der passerer fra afføring fra mennesker eller dyr til andre mennesker eller andre dyr . Med den seneste udbrud af salmonella forgiftning som følge af emner, der indeholder visse peanut smør , er det vigtigt at vide, hvis du har Salmonella
1 .
Har du diarré , feber og /eller mavekramper ? De fleste mennesker smittet med Salmonella udvikle diarré , feber og mavekramper et sted mellem 12 og 72 timer efter infektion . De symptomer kan vare alt fra 4 til 7 dage .
2 .
Er det muligt, at du har spist noget mad , at FDA har opført som muligt fødevarer, der er blevet forurenet med salmonella og du har ovennævnte symptomer ? Hvis det er tilfældet , søge lægehjælp øjeblikkeligt !

3 .
Mange forskellige former for sygdomme kan forårsage diarré og mavekramper . Selv spise noget, der ikke er enig med din mave kan forårsage disse symptomer . Derfor er den eneste sande vej , hvis du har Salmonella er ved at give en afføringsprøve til et laboratorium for at teste .
4 .
Hvis du har symptomer på salmonella infektion , og tror på, at du har spist forurenede fødevarer , bør du omgående søge læge . De fleste mennesker kommer sig fuldstændigt , men alle med et svækket immunsystem , eller ældre , spædbørn og små børn , kan alle have en mere vanskelig tid med infektionen .
5 .

Hvis du rent faktisk har Salmonella forgiftning , er det vigtigt , at du bliver behandlet med antibiotika med det samme . At lade dette gå ubehandlet kan give smitten til at flytte fra tarmene til blodet , og i sidste ende medføre døden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.