hvordan man laver en beredskabsplan,

Mottoet for Boy Scouts er " være forberedt. "
en nødsituation handlingsplan er en måde at foretage denne rådgivning . Bare sørg for at praksis er det

Du har brug for ! .
Papir
Prøvetid .
Tid til at planlægge .1 .
Forstå dine omgivelser . At skabe en nødsituation handlingsplan , har du til at forstå dine omgivelser og deres begrænsninger . For eksempel, hvis du bor i en høj stige højhus , hoppe ud af vinduet , kan ikke være en mulighed , men ved hjælp af brandtrappe er ! Mens en underjordisk kælder er et fantastisk sted at være i en tornado , det er ikke så stor , hvis den er fyldt med glas i løbet af et jordskælv .
Når du forstår karakteren af dine omgivelser og deres plusser og minusser , hvilket skaber en nødsituation handlingsplan er , at meget lettere.
2 .
Vis mulige nødsituationer . Brand-og ulykkestilfælde er de mest sandsynlige , men oversvømmelser og andre naturkatastrofer er almindelige . Omfatter også hjem invasion , røveri , og lignende arrangementer , der sker til dine naboer . Et køkken brand næste dør absolut er en nødsituation for dit hus !
3 .

Oprette enkle, let at huske trin . Hvis handlingsplanen fuld af meget detaljerede instruktioner , bliver det sværere at huske . Overvej følgende eksempel . Hvis du eller nogen er i brand , STOP-DROP-OG ROLL . Disse instrukser er meget enkle at huske og let at udføre .
4 .
Øve din nødsituation handlingsplaner . Regelmæssigt brandøvelser i dit hjem . Hvis du har små børn , gøre dem i dagslys og gøre det så stress-frit som muligt .
Roll spiller situationen , der viser ro og en følelse af uopsættelighed . Når indstuderede grundigt , kan en meget stressende situation blive dæmpet af hjernen overtage og udøve hvad det var lært .
Emergency situationer kræver hurtig reaktion og hovedet koldt . En nødsituation handlingsplan , som er blevet godt indstuderet vil gøre at reagere på en nødsituation, meget lettere . Glem ikke at opdatere dine planer , som tingene i dit hus eller medicinske tilstand kan have ændret sig . Når du har opdateret planen , øve det med de ændringer til at blive skarpe. Skarpe og stay i live !

gode råd og advarsler


 • Gennemgå og opdatere din plan regelmæssigt
 • Øve , øve , øve
 • Keep it simple
 • Hvis du er i tvivl , så spørg din lokale brandvæsnet

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.