hvordan man op med at ryge cigaretter effektivt

Så du har endelig besluttet at stoppe med at ryge . . . igen . Men denne gang du ønsker at give det op for godt. Med disse enkle tips , du kan lære at sparke vane og vinke farvel til cigaretterne for evigt
1

Vær helt sikker på at du er klar til at stoppe med at ryge , er du nødt til at gøre det for dig selv eller er det en tabt sag . Når du har besluttet du virkelig ønsker at holde op , du er klar til at skride til handling .
2 .
Forskning online for noget medicin til rådighed, der kan hjælpe dig holde op . Læs anmeldelser og se hvad de har at sige om deres oplevelse af produktet .

3 .
Slip af med nogen cigaretter du ejer , smide dem i skraldespanden , og dække dem , så du kan 't se dem . Slippe af med noget i forbindelse med rygning eller der minder dig om cigaretter .
4 .
Hvis dit hjem eller et af dit tøj lugter røg du behøver at gøre dit bedste for at slippe af med den lugt . Vask dit tøj og spray ned dit hus med Febreeze og lys nogle duftende stearinlys .
5 .

Før du får lyst til at have en anden cigaret gå til butikken og udvælge din foretrukne type sucker og materiel op på dem . Hver gang du har lyst til belysning op har en sucker stedet . ( Hey det virkede for min far det kan virke for dig )
6 .
Bliv aktiv, vil de første par uger være meget hårdt , så du skal holde dig travlt . Lave en liste over ting, du kan gøre for at fylde din fritid . De mere travle du holder dit sind , jo kortere tid , du bliver nødt til at tænke på rygning . Lav en liste over nye måder at lindre stress i stedet for at ryge .
7 .
Holde sig væk fra noget som helst , der kan udsætte dig at ryge , samt holde sig væk fra nogen venner , der nægter at stoppe rygning omkring dig . Det tager kun ca 2 uger for den gennemsnitlige person til at bryde den vane . Dette er en lille offer for at se jobbet bliver gjort .

8 .
Tænk over dine kære , og hvordan de ønsker at se dig leve et lykkeligt og kræft frie liv . Min tante ( RIP tante Sharon ) døde af lungekræft fra rygning og efterladt sin mand ( min onkel ) og hendes to børn ( mine fætre ) , som var teenagere på det tidspunkt. Rygning er ikke det værd , så tænk på konsekvenserne.
9 .
Tænk på langsigtede konsekvenser , der kan følge af rygning . Ønsker du at være en af de mennesker , der har at holde en maskine op til din hals , så du kan tale som en robot ? Eller en af de mennesker, der kan næppe ånde i en alder af 70 ?
10 .

Tænk over, hvor mange penge du bruger om året på cigarattes . Lad os sige cigaretter koste $ 4 en pakke . Lad os sige du ryger en halv pakke om dagen , thats 730 dollars om året . Lad os sige du ryger en pakke om dagen , thats $ 1. 460 om året . Tænk på alle de bedre anvendelse for dine penge . Du barnets college fond eller måske endda i retning af en ny bil .
11 .
bruger en masse tid med familie og venner ( som ikke eller vil ikke ryge ) og bede dem om at hjælpe dig med at bryde den vane .

Tips og advarsler


 • Giv ikke op ! Hvis du bryder ned og lyser igen ikke blive modløs , kan du prøve at slutte igen og igen , hvis det er nødvendigt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.