hvordan man op med at ryge

Cigaretrygning er nummer et forebygges årsag til for tidlig død i USA . Groft 440. 000 dødsfald årligt fra denne usunde vane . Rygning er en væsentlig årsag til mange kroniske sygdomme , herunder hjertesygdomme , kræft og åreforkalkning . Selv stærkt vanedannende og svært at holde op , det er muligt. Her er hvordan
1 .
Anerkend hvordan drastisk din generelle sundhed vil forbedrer rygestop . Inden for 20 minutter dit blodtryk og puls normal igen. Efter 24 timer dråber din risiko for en pludselig hjerteanfald drastisk . Gå to uger uden at ryge , og din lungefunktion hopper op en hel 30 % . Efter et år røgfri , din chance for koronar hjertesygdom er halvdelen af en tobaksvare bruger .
2 .
Bered dig på abstinenser . Rygning medfører en afhængighed af nikotin , og det plejer være let at stoppe . Du kan have problemer med at sove , oplever perioder med svimmelhed , hovedpine , og har en øget appetit . Følelser af angst , depression og frustration er også normalt, men ikke give efter for disse lidelser . Den midlertidige lidelser , at du vil holde , mens rygestop kan være at købe dig mange flere år af et sundt liv .

3 .
Fokus på fordelene ved rygestop . Ud over at forbedre din generelle sundhed , vil din smagssans og lugtesans tilbage , din ånde og tøj vil ikke længere lugter forfærdeligt, og du kan miste den gule farves fingre og tænder . Du vil også kunne deltage i fysiske aktiviteter uden at blive forpustet .
4 .
Hvis du ikke kan holde op til dig selv , quit for en anden . Udsættelse for passiv rygning er faktisk lige så skadelig som rygning . Undersøgelser har vist, at passiv rygning forårsager tusinder af dødsfald hvert år af lungekræft og hjertesygdomme hos raske ikke- rygere . Ikke alene din rygning har potentiale til at skade andres velbefindende , bør du indse at du er et dårligt eksempel . Tænk over det ; ville du ønsker dine børn til at anrette så megen potentielt dødbringende skader på deres krop ? Være en god rollemodel og afslutter nu .
5 .

Rygning er også en handling tvang . Det er klogt at beskytte dit mål om at holde op med at ryge mod fejl ved at finde en ny , sund aktivitet for at dykke ned i . Tænk på det som en distraktion fra at ryge, og også en afsætningsmulighed for de mere kompulsiv side af din personlighed . Læs hvordan man skal behandle din angst ( se link nedenfor ) for en mere konstruktiv måde at håndtere de følelser , der fører dig til at ryge .
6 .
Få hjælp . Der er mange forskellige ressourcer og metoder til at hjælpe dig holde op med at ryge. Valgmuligheder omfatter behandling , medicin , og selvhjælp materialer . Gøre alt hvad man kan for at sætte odds holde op med succes i din favør , rally op af en støtteordning inden for dit netværk af familie , venner og kolleger

gode råd og advarsler


.
 • begå. Du kan gøre det!
 • Vær stærk gennem abstinenssymptomer . Det kan være meget svært , men du vil blive en stærkere , sundere person , når du er færdig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.