hvordan man overlever , når nogen har en pistol peget på dit ansigt

Vide, hvordan man overlever , når nogen har en pistol rettet mod din ansigt er en af de ting du tror , du ville aldrig brug for at vide . Men hvad nu, hvis en din din værste frygt blev til virkelighed , og pludselig din leder ned i løbet på en pistol ? Døden er ikke din eneste mulighed , der er veje ud , og jeg ønsker at dele denne teknik , der kan redde dit liv
1 .
Gør dit bedste for at bevare roen . Jeg ved , at der ikke nogen let opgave i en sådan nerve wracking situation , jeg selv kan slet ikke forestille mig , hvordan skræmmende det ville være at have en egentlig pistol mod mit ansigt . . . men opholder sig roligt er nøglen til at fungere ordentligt i farlige situationer . Det er mest sandsynligt en do or die situation , det er den tid, du skal være i stand til at handle .
2 .
undersøge og analysere de gunman 's handlinger. Der er to underkategorier jeg ønsker at beskrive her :

3
Hvis gunman nærmer dig langsomt , har en afslappet ansigt , og taler i stedet for at råbe så er der en god chance for du . 'll have lidt tid til at distrahere dem , før du tager handling . Vær opmærksom på eventuelle ændringer af deres udtryk og tonefald , hvis de begynder at få spændt eller handle harmdirrende det er på tide at skride til handling.
Bevar roen og taler langsomt , så spørg dem noget lignende , hvad de ønsker . Hvis vi taler Angers dem derefter stoppe øjeblikkeligt . Taler med gunman serverer en distraktion og giver dig en bedre chance for at fange dem offguard når du beslutter dig for at handle .
4 .
Hvis gunman nærmer dig hurtig og ser ud til at være vred og /eller råben du nødt til at handle øjeblikkeligt.
5 .

Når du beslutter dig for at handle disse manøvrer skal gøres på en jævn og hurtig bevægelse.
1) Duck dit hoved ned og bøje knæene med din bly fod ud foran og din anden fod tilbage og i en vinkel .
2 ) Grab gunmans våben armen , push up og ud til siden med alle dine kunde.
3 ) Flyt i nærheden af pistolmanden .
4) Drej din krop , så din Tilbage er imod angriberens front .
5 ) Grab gunman 's håndled stramt med din venstre hånd og deres underarm med højre hånd .
6 ) Voldsomt ryk deres arm ned til at udligne deres balance og forårsage dem smerte .
7 ) Bring din højre arm rundt og over gunman 's arm og trække den i stramme og tæt til kroppen , fortsætter med at trække ned . ( Hvis gunman stadig har fat i den pistol vil det nu blive bemærkes helt væk fra dig . )
8 ) Mens du holder fat på gunman arm mellem din krop og højre arm hurtigt at flytte hænderne ned til deres håndled , tryk ned hårdt med tommelfingrene i bunden af deres håndled , og skubbe deres håndled nedad så langt som du kan . Dette vil give dem ulidelige smerter og vil bryde hackerens håndled hvis der er nok påføres . Dette er en form for aktiv håndleddet lås .
Husk på, at der er ingen fast scenario kunne alt ske . Hvis denne teknik ikke virker bruge hurtig jabs til ansigt , hals , mave , eller trampe på deres mund til yderligere overraske dem . Også enhver mulighed for du kan se at Gouge skyttens øjne gå videre og tage den.
6 .
Hvis du ved, hvor pistolen er , og det gunman er i øjeblikket deaktiveret køre og samle det op , når du har pistolen pege på angriberen og hold afstand . Hvis den pistol fik tabt i løbet af kampen at komme ud derfra så hurtigt som muligt . Stopper ikke køre og være sikker på at placere noget bag dig , mens du kører , for eksempel en søjle , træ , eller post . Råber for nogen til at ringe til politiet , og at der er en bevæbnet mand , og give dem angriberne sidste kendte position .
7 .
Øv denne teknik med en anden person . Læsning og gøre dette er to meget forskellige ting . For at kunne gnidningsløst udføre bevægelserne i trin 5 det skal praktiseres igen og igen og igen .

gode råd og advarsler


 • Hvis der ikke er nogen chance for at blive reddet af de retshåndhævende du skal gribe ind , hvis situationen er alvorlig. Ikke afhængige af andre til at spare dig , være klar til at redde dig selv .
 • Dette er min egen teknik , det gjorde jeg ikke tage disse oplysninger fra et websted eller en bog . Selv om jeg håber du finder det nyttigt og nyttigt dette er ikke en professionel kilde til information .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.