hvordan man undgår at blive offer for kriminalitet

Det ofte virker som medierne er en konstant strøm af nyheder med forbrydelser udført efter gode , intetanende mennesker . Denne artikel forklarer, hvordan du kan mindske dine chancer for at blive offer for kriminalitet
1 .
u00C9n en til at beskytte dig selv mod kriminelle er at tage forholdsregler på parkeringspladser . Når du går til din bil om natten , har dine nøgler i hånden til at undgå at blive et mål for kriminalitet . Det giver en hurtig indrejse og din nøgle kan også bruges som et våben i tilfælde af et angreb .
2 .
Når du går alene , stå oprejst og tage stærk , selvsikker fremskridt . Læn dig ikke . Til formål at komme på tværs som selvhævdende eller endda aggressiv. Når du synes fysisk i stand , en potentiel angriber er sandsynligvis genert væk fra dig , ingen har brug for at skabe vold med nogen, der kan lægge op en kamp

3
Undgå at bruge pengeautomater. . Selv med overvågningskameraer , er flere og flere mennesker oplever kriminelle angreb , mens hæve penge . Planlægge og bruge hovedparten af din bank for dine penge udvekslinger for at undgå røveri . Hvis du er nødt til at bruge en pengeautomat , skal du vælge en indersiden af en købmand eller andre travle offentlige område .
4 .
Vær opmærksom . Altid være indsigtsfulde mennesker , der handler mistænksom, og fjerne dig fra situationer og områder , der gør dig urolig . Disse er gode eksempler til at gå med din tarm instinkt , og en af de største måder at tage et skridt i retning af forebyggelse af kriminalitet .
5 .

Når du foretager et køb , skal du ikke trække alle dine penge ud af din tegnebog . Når du giver folk en mulighed for at se , hvor mange penge du medbringer , du gør dig selv et mål for kriminalitet .
6 .
Varier dine rutiner . Skift din rute hjem , parkeringsplads , eller jogging rute gør det vanskeligere for en kriminel at markere dig .
7 .
Det synes indlysende , men aldrig samle en person op i din bil . Ikke engang stoppe for en fremmed , der synes at være aftagende dig ned for at få hjælp . Hurtigt opkald og underrette de relevante myndigheder ( politi , 911 , bugsering . . ) , men gør ikke selv sårbar ved at få ud af bilen . Desværre er der folk, der sætter fælder som denne for velment barmhjertige samaritanere .

8 .
altid være opmærksom på dine omgivelser . Natten , holde sig væk fra stræder , parkerede biler , eller træer , hvor nogen kunne skjule . Brug travlt , godt belyst gader . Forskning forbrydelsen sats i dit område og få en forståelse af kvarterets statistikker over kriminalitet .

gode råd og advarsler


 • Du ønsker ikke at leve en paranoid liv , men du vil gøre alt, hvad du kan for at beskytte dig mod kriminalitet , som kan være anderledes undgået .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.