hvordan man undgår staph infektioner , mens på hospitalet

Da min mand var nødt til at gå for kirurgi , blev jeg meget bekymret over staph infektioner . Staphylococcus aureus er meget udbredt blandt postoperative patienter , hvilket gør deres inddrivelsen vanskelig . Når denne bakterie kommer ind i kroppen gennem en åben klippe eller brud på huden , kan det forårsage infektion og masser af problemer for en allerede syg person

Du skal bruge: .
Clorox vådservietter
Antibakterielle sæber og cremer .
Sterile handsker .
Ren strøelse .


1 .
renlighed og god hygiejne er de bedste måder at forebygge staph infektioner . Vask din hånd hyppigt og ikke røre ved såret med uvaskede hænder , er det bedst at bruge sterile handsker . Jeg brugte antibakterielle sæbe og engangshåndklæder sammen med varmt vand til at tage sig af min mand . Jeg vaskede sine hænder jævnligt og gøres sikker på, han tog et bad med antibakteriel sæbe . Efter hver kontrol op eller undersøgelse af medicinsk personale , tog jeg tid til at rense sine hænder og arme med antibakterielle lotion . Jeg tror, det var nøglen til at forebygge bakteriel infektion .
2 .
Fordi staph infektioner bliver mere og mere almindeligt , det er godt at holde trit med de seneste oplysninger om dette bakterier . Informere lægen om eventuelle problemer med såret , affarvning eller patient klager . Desværre denne bakterie bliver resistent over for penicillin , og selv om det er sandheden, at der er andre antibiotika , der vil arbejde , forebyggelse er den bedste medicin .

3 .
Det første skridt at tage , er at holde patienten rent , næste holde alle områder og udstyr omkring patienten ren, og følg alle nødvendige krav til hygiejne metoder . Heldigvis min mand kom igennem med bravur , og han er på vej til nyttiggørelse , men der er mange patienter , der kæmper Staph infektioner , mit hjerte går ud tot dem . Så i konklusion , tage alle nødvendige forholdsregler for at beskytte dig selv eller kære fra denne farlige bakterier .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge , hvis du har mistanke om og infektion
 • Sørg for at alle områder er rene
 • Rens med alkohol , hvis Clorox er for stærk

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.