hvordan vasker hænder forebygge sygdom ?

Carriers


Vi ved alle, at bakterier er overalt , venter på at inficere kroppen , når muligheden byder sig . Et af de mest kendte og mindst praktiseres måder at forhindre dette germy stormløb , er imidlertid at vaske hænder . Kim kommer i fire hovedtyper : bakterier , protozoer , vira og svampe , som alle kan inficere kroppen eksternt eller internt . Vores hænder rører mere , end vi kan huske i en normal dag og er en stor risiko for at afhente disse bakterier i fællesrum . Efter hænder kommer i kontakt med de ting , vi rører , er bakterier , som lever på vores hænder overført til de instrumenter, vi bruger . Hvis de ikke er vasket ordentligt , vores hænder bliver en transportør for bakterier . Da vores hænder kommer i kontakt med kommunale enheder så ofte , det er let for os at samle op bakterier , som forårsager sygdom hos andre. Tænk på alle de ting du rører , at andre mennesker rører på daglig basis så godt. Telefoner , dørhåndtag , toilet håndtag , køleskab døre og selv synke håndtag er alle steder , hvor bakterier , der forårsager sygdom sidde og gnave indtil de er gået ud til en anden .

Hvordan sygdomme er forårsaget af bakterier på hænderne


Det bakterier , der lever på hænderne få næringsstoffer fra død hud og andet organisk materiale , der kan findes på kroppen . Disse bakterier kan forårsage mange sygdomme , herunder forkølelse , influenza , ondt i halsen , diarré , fodsvamp og udslæt . Dørhåndtag og bordplader er ofte vært for mange skadelige vira og bakterier , muligvis fra ubehandlede fødevarer eller fra ikke at være ordentligt desinficeres over tid . Virus kan ikke leve længe uden en vært , som er en plante -, dyre- eller menneske . Urene hænder tjene som et middel til at overføre disse bakterier direkte ind i kroppen gennem kontakt med enten næse , mund , ører , anus , urinrøret eller endda et åbent sår eller ridse .

forebyggelse af smitte


For at sænke satsen af sygdom-forårsager bakterier fra at komme ind i kroppen , er en af de største linjer til forsvar korrekt vaske dine hænder . Når man vasker hænder , skal du bruge varmt vand . Skyl hænderne grundigt først med det varme vand , så skum dem med sæbe . I modsætning til populær tro , vil enhver sæbe fungere fint på dette punkt , og antibakterielle sæber ikke giver nogen kant til at dræbe bakterier . I de seneste undersøgelser , blev det også vist , at antibakterielle sæber kan forårsage bakterier til at blive mere modstandsdygtige ved at skabe en stærkere stamme af bakterier . Når du har skumsvedt dine hænder , vil du ønsker at krat dem i 30 sekunder , at få alle de areal af dine hænder og håndled , herunder bagsiden af dine hænder og under fingernegle . Skyl hænderne med varmt vand, indtil de er sæbe gratis og derefter tørre dem med en ren , tør klud eller blæser . En god teknik til at få børn til at vaske deres hænder længe nok er for dem at synge "Happy Birthday " sang mindst to gange , før skylning deres hænder væk .

Hvis dine hænder ikke har synlige snavs på dem , ved hjælp af mindst 60 procent alkohol-baserede hånd sanitizer er endnu mere effektive til at dræbe bakterier end at vaske hænder . Mindst en halv teskefuld af produktet skal gnides på det areal af dine hænder i stort set samme måde som at vaske , indtil dine hænder er tørre . Dette vil dræbe de fleste af skadelige bakterier , som forårsager sygdomme på hænder , og dermed holde dem fra infiltrerer din krop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.