om AARP sundhedspleje

AARP , American Association of Retired Personer , tilbyder en bred vifte af forsikringstjenester og finansielle tjenester til sine medlemmer . Et af de vigtigste tjenester er deres supplerende sundhedspleje dækning , også kaldet AARP 's Health Care . Lære mere om den rolle og brugen af supplerende sundhedspleje , samt historien om AARP og dens partner , er en vigtig del af din sundhedsforsikringer behov

Historie


Det AARP blev grundlagt i 1958 på den forudsætning, at pensionister stadig kan føre et aktivt og produktivt liv , så længe de har en forsikring , de har råd til . Henimod herpå har AARP forhandlet med velrenommerede firmaer til at sænke taksterne på alle former for forsikringer fra bil til bolig . Den seneste aftale mellem AARP og Secure Horizons har resulteret i en supplerende forsikring plan , som er rettet mod dække nogle udgifter , som Medicare ikke dækker.

Typer


Der er flere typer af planer til rådighed gennem sikker Horizons , der er baseret på en række faktorer , herunder den stat, hvor en familiebopæl , historien om sygdom , og planerne valgte . For eksempel har selv planer , der tilbydes af Secure Horizons få, om nogen , udelukkelser er baseret på allerede eksisterende forhold , personer med ender af nyresygdom ( ESRD ), må ikke være berettiget at tilmelde sig en plan . Også en person, der bor i Cincinnati , Ohio , har adgang til " AARP MedicareComplete Plus "," AARP MedicareComplete Plan 2 , "og " AARP MedicareComplete Essential " , mens en person, der bor i Santa Barbara , Californien , har kun adgang til " AARP Medicare Complete . " Besøg AARP Health Care med Secure Horizons ( nedenfor ) for at få flere oplysninger om specifikke planer og dækningsområder rådighed .

Betydning


Den AARP medlemskab består af personer over 50 år , der fik AARP at søge løsninger på det voksende problem til sundhedspleje for ældre borgere i Amerika . Selv om medlemskab af AARP skarpt er delt i langsigtet løsning af sundhedspleje , blev de forenet i erkendelse af, at udgifterne til sundhedsvæsenet blev hurtigt ude af kontrol, og de stigninger i udgifter til lægebehandling var tvunget nogle medlemmer til at vælge mellem leveomkostninger og lægehjælp . Resultatet er en aftale med Secure Horizons , som gør det muligt for medlemmet at vælge og vrage deres supplerende dækning grænser . Nogle planer indeholder receptpligtig medicin dækning og præmierne til medlemmet . Dette er væsentligt , da den giver forsikringstageren at tilpasse den plan, er det rigtige for deres medicinske behov samt deres økonomiske situation .

Misforståelser


Den AARP Health Care plan er ikke en stand-alone plan , hvor AARP administrerer , eller endog påvirkninger , politikker , sygesikring , og vilkår . I stedet er det en supplerende forsikring plan, er afhængig af medlemmets berettigelse til Medicare . Også , Secure horisonter er en særskilt enhed, der er licensering af AARP navn som en del af aftalen om at levere økonomisk overkommelige supplerende dækning . Et medlem er ikke forpligtet til at erhverve supplerende dækning gennem sikker Horizons for at forblive en del af AARP .

Overvejelser

I betragtning af de planer, der tilbydes af Secure Horizons , vil den kommende forsikringstageren har to generelle beslutning om at gøre af den type ydelse, de vil modtage gennem supplerende pleje bestemmelser . For det første MedicareComplete Health Maintenance Organization ( HMO ) tilbyder dækning inden for et særligt netværk af læger og andre medicinske afdelinger , der er beskrevet i en tjenesteyders håndbog . Forsikringstageren har begrænset mulighed for at vælge læger , men prisen er typisk lavere under en HMO plan end under andre planer . Dette skyldes, at sygesikringen udbyderen har forhandlet prisen på alle tjenester , før hånd, og der er ingen variabler eller overraskelser at tage højde for .
andet MedicareComplete Point-of- service ( POS ) plan tilbyder dækning svarende til HMO , men med den ekstra fordel , at forsikringstageren kan søge lægehjælp uden for Sundhed Vedligeholdelse nettet . Dette resulterer i en bredere vifte af læger til rådighed , men også i højere præmier , da proces ikke er typisk forhandlet før hånden . Still, hvis en forsikringstageren med en POS plan vælger at gå med en læge , der er " i nettet "de copay og andre omkostninger for patienten vil generelt blive lavere.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.