om den magnetiske udvinding af dna

Selv magnetiske ekstraktion ikke altid er den metode der skal bruges til din situation , det har flere forskellige fordele , der gør det situationsbestemte effektive som en ekstraktion metode over ældre metoder som phenol ekstraktion , som kræver gentagne centrifugal behandling efter hvert enkelt kemikalie ansøgning og en masse mere investerede tid . Magnetiske ekstraktion er hurtigere , fordi den bygger på bindende specifikke funktionelle grupper på overfladen af belagte magnetiske perler og kan adskilles ved hjælp af en simpel magnet ( som kan kombineres med centrifuge brug , som ønsket ) .

Magnetiske perler ?


Særlige sæt af magnetiske perler er almindeligt anvendt til udvinding af DNA . Da hver system , som omfatter en mekanisk processor for at spare arbejdskraft , med sit eget mærke kommer , skal du kun bruge perler konstrueret til et givet system . Perle størrelse og belægninger kan ændre resultatet , hvis de anvendes i forskellige enheder , som mindsker troværdigheden af din forskning . Selv specialfremstillede alternativer kan øge eksperimentel fejl og skal gives, når resultaterne rapporteres , hvis emhætten ikke er lavet til at arbejde med dine specifikke perler .

Skal jeg " Mix og match " Systemer i forskningen?


Systemer ved hjælp af forskellige perler kan påvirke resultaterne . Henderson et al . kom til den konklusion , at ud af de ni perle testede typer , kan Dynabeads ® DNA DIREKTE ™ ved Invitrogen ™ kun afhente DNA , der har en geometrisk snoet belastende . Det betyder, at magnetiseret perler kun beholdt de større bidder af DNA . Yderligere blev det oplyst , at DNA skulle fritflydende ( i en løsning ) . Denne betingelse også regler det ud til brug under visse omstændigheder. Dette betyder imidlertid også , at dette produkt er en god måde at adskille den høje molekylvægt DNA ( de store stykker ) fra lavmolekylære DNA ( " forringet , " små eller knækkede stykker ) . Den nederste linje i alt dette er, at det altid er op til forskerne at afgøre, hvordan man bedst bruger de særlige kendetegn ved disse produkter .

Hvorfor bruge magneter til dna-ekstraktion ?


Denne nye metode kan gøre tingene mere komplicerede ( logistisk ) , men flertallet af undersøgelser med magnetisk ekstraktion metode bruger stadig phenol som en kontrol og sammenligning , men typisk vist en forbedring i hastighed og præcision ved at reducere eksperimentel fejl gennem automatisering . Yderligere, den magnetiske metode egner sig til reversibel immobilisering gennem den automatiske midler , som kan forbedre effekten af forskningsmidler ved at øge DNA udbytte pr løb.

Coatings


Magnetic perler kommer i mange forskellige typer , hvor de kan belagt med antistoffer er specielt designet til en type protein , eller de kan være mere generaliseret med belægninger eller aminer , carboxyls , eller andre egnede grupper . Når den kemiske belægning på magneten har bundet det pågældende kemikalie , kan perlen-bundne kemikalier så hurtigt fjernes ved hjælp af en simpel magnet .

Er Størrelse Matter ?

Størrelse påvirker egenskaber som den mængde tid, der skal være tilladt for bindende på grund af areal som stiger i mindre perler . En anden fordel ved de mindre perle er, at det gør en bedre affjedring , da partiklerne er mere fin og kan lettere spredes . Micro-størrelse perlerne er meget større (nogle gange så meget som 15. 000 gange større ) end deres nano-størrelse venner ( som koster meget mere ) .

Omkostninger

Ulempen ved denne proces er , at der er en betydelig udgift involveret i nano-perler , da 5 ml kan køre en over $ 400 ved butikker . Micro perler kan være betydeligt billigere , på omkring en tredjedel af omkostningerne , selv om det gør arbejdet bevæger sig langsommere .

centrifugeglas

Magnetic separatorer findes der holder centrifugeglas og tillade masse af separation i mange fuld centrifugerør på én gang . Nogle af disse hold masse kapacitet på op til 24 eller flere centrifugeglas fuld af materiale på én gang, mens andre kun holde to ad gangen . Magneten er typisk centralt placeret i det flerårige røret versioner, og er enten under eller under rørene . Sætte disse rør i en centrifuge giver mening på grund af den høje tæthed af perlerne , der kan støtte i de magnetiske separation processen . Flere oplysninger er tilgængelige på nettet eller via din lokale leverandør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.