om redningsveste

Redningsveste er designet til at beskytte personer i det usandsynlige tilfælde af en vand ulykke . De bidrager til at holde dit hoved over vandet og fastholde en position , der giver ordentlig vejrtrækning . Et andet navn for redningsveste er redningsvest . Det er anslået af United States Coast Guard , at over 80 % af sejlsport trafikdrab ofre kunne have været reddet , hvis de havde på en redningsvest

Historie


De første redningsveste var lavet af oppustelige dyreskind . Senere blev kork, der anvendes til at gøre livet jakker . Kapok blev senere føjet til kork . I 1852 gjorde den amerikanske Kongres det obligatorisk at bære redningsveste til alle passagerer på dampskibe . Skum er den nuværende materiale , der anvendes i dag , der afløste kork og kapok .

Funktion


Redningsveste arbejde ved hjælp af blærer , der pustes enten automatisk eller manuelt . Et liv jakke med et automatisk system , vil puste , når de bliver nedsænket i vand . Den manuelle system puster , når brugeren trækker en lanyard , som aktiverer en kuldioxid dunk . Begge typer har en mundtlig backup , hvor den person blæser luft ind i redningsvest gennem et rør .

Typer


Der findes tre forskellige typer af redningsveste . Type I er beregnet til at vende de fleste mennesker, der er bevidstløse fra ansigt ned til en oprejst og lidt tilbagestående position . Det er beregnet til brug i åbent vand , og oceaner , når det kan tage et stykke tid for at få hjælp til at ankomme . Der er to størrelser , en for dem over 90 pounds og én for dem under 90 pounds . Type II kan hjælpe en person med at komme ind en lodret position , men ikke så godt som type I. Denne jakke kommer i mange størrelser til børn . Type III er designet til brug i ro, indre vand . Det er meget komfortabel og oftest bruges til vandsport . Det er kun beregnet til brug i områder, redning kan forekomme hurtigt . Type IV er anordninger , der kan kastes til en person i nød . Type V er forbeholdt til brug for særlige aktiviteter .

Overvejelser


Redningsveste bør testes for slitage mindst en gang om året . De bør også blive undersøgt for opdrift . Redningsveste bør ikke komme op over hagen gang zippet op og bøjede . Redningsveste skal opbevares væk fra direkte sollys . Både over 16 fod skal have en type IV Throwable enhed, som f. eks et liv ring .

Advarsel

Når du køber en redningsvest , sørg for at der er en etiket , der siger , at det blev testet af Underwriters Laboratories ( UL ) Og godkendt af De Forenede Staters kystvagt . Redningsveste er mærket efter type , og hvis de er for en voksen eller et barn . Ikke sætte en redningsvest for en voksen på et barn . Fordi ulykker er uforudsigelige , er det bedst at altid bære en redningsvest , når sejlsport eller under vandsport .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.