om slagteri designs

Design er det vigtigste element i slagteri -faciliteter . Disse faciliteter er underlagt statslige og føderale love og andre kulturelle og religiøse påvirkninger . Slagterier skal også tage hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke kvaliteten af kødprodukter , den måde , hvorpå dyrene modtages , behersket , behandles, fodres , dræbt , kølede og forarbejdet, og samlede effektivitet af slagteriet selv.

Identifikation


Et slagteri , eller slagteri ( som franskmændene kalder det ) , er et sted , hvor husdyr og andre dyr , specielt kvæg , svin , får og høns , der er aflivet og forarbejdet . Herfra er forarbejdet oksekød , kalvekød , svinekød , fåre- , lamme -og kyllingekød produkter sendt til distributionscentre og videre til detailmarkederne for eventuel konsum . Slagteri design typisk indeholde funktioner som dyr , der modtager /bedrift områder ( penne /folde ) , fastholdende og fodring sektioner; slagtning enheder; køling, forarbejdning og før levering områder og boliger til fuld tid , ledelsesmæssige og operationelle medarbejdere .

Historie


Det kan være sikkert at antage, at slagteriet design er et resultat af enten strenge statslige love eller offentlige ramaskrig , på grund af uhygiejniske , uetisk og umenneskelig nedslagtning praksis af open-air slagterier . Motiverne på de fleste slagterier i USA er blevet stærkt påvirket af banebrydende indsats Dr. Temple Grandin i sidste halvdel af det 20. århundrede . Nogle af Dr. Grandin 's nyskabelser blev centrum sporet kvæg restrainer systemer , buet tud systemer til enkelt-fil kvæg bevægelse ind penne og folde samt en objektiv og resultatorienteret scoring system til at vurdere effektiviteten i behandlingen af svin og kvæg på slagterierne . Siden da har Dr. Grandin 's innovative , principper og systemer er blevet implementeret på slagterier ikke bare i USA , men rundt omkring i verden .

Størrelse


Størrelse er et andet vigtigt aspekt i slagteriet designs . Den endelige størrelse af slagteriet vil afhænge af evnen og optimal kapacitet på slagteriet med hensyn til arten og antallet af dyr den kan modtage , begrænse , foder og slagtning i en human , hygiejnisk og effektiv måde . Bortset fra disse faktorer , skal der være , størrelse også reserveres til køling , forarbejdning og opbevaring af fuldtidsansatte medarbejdere .

Funktion


Den lovgivning, der gælder slagteri designs varierer fra land til land i tillæg til religiøse og kulturelle krav , såsom kosher eller halal slagtning . I USA kræver human slagtning af 1958 , at alle typer af husdyr ( undtagen kylling ) skal bedøves bevidstløs med blot en anvendelse af en fantastisk enhed . Andre retsakter , såsom Meat Inspection Act of 1906, indebærer kontrol og godkendelse af kød forarbejdes til konsum . Slagteri designs normalt tager hensyn til bestemmelserne i de to love .

Ekspert Insight

Ifølge den skarpe observationer af Dr. Grandin og andre dyrevelfærd eksperter , skal slagteri designs tage alle nødvendige skridt til at reducere stress og skader på dyrene . Sådanne problemer er normalt forårsaget af hovedet i stedet for lodret ophængning af levende dyr , stram-klemme slisker , fastholdende systemer eller aggressive håndtering teknikker . Desuden , stress resulterer i aggressiv dyrs adfærd og også under-vægt og usunde dyr . Det kan konkluderes fra disse bemærkninger, at slagteriet design skal omfatte systemer og adfærdsmæssige principper, er ikke-aggressive og human karakter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.