om udendørs førstehjælpstaske

Alle planer om at vove sig ind i udendørs , skal have en førstehjælpskasse med dem . Ingen planer om en ulykke eller skade til at ske , men de gør . Der er ingen værre følelse end at vide, du kan ikke hjælpe dig selv eller den tilskadekomne , da der ikke førstehjælp kit blev bragt med på turen . Uanset om det en enkelt dag vandretur , en overnatning lejr , eller en udvidet backpacking eventyr , ville ingen erfaring udendørs sportsmand være uden en

Overvejelser


Når du planlægger , hvad du skal medbringe i din førstehjælpskasse , du skal tage i betragtning, hvor du skal hen , og hvad du vil gøre . Du er nødt til at overveje terræn , du vil være med at gøre, samt eventuelle udendørs aktiviteter , du kan være nyde . Også under hensyntagen til den medicinske tilstand i den gruppe af mennesker, du vil være på denne rejse med , er af afgørende betydning . Du skal være forberedt til det værre , der kan ske . Ved at have en passende førstehjælp kit , vil du være i stand til at reagere på enhver skade eller ulykke, når det sker .

Hvis du er backpacking og transporterer alle dine leverancer , skal du overveje , hvordan tung førstehjælpskasse vil være. Da det er den sidste ting , der skal stå bag , emballage leverancerne du måske har brug for effektivt , vil skære ned på den ekstra byrde og vægt . Ved at tage alle disse ting i betragtning , vil du være i stand til at samle de bedste førstehjælp kit til dit eventyr .

What About The Dog


Flere mennesker bringer deres kæledyr med dem på deres udendørs treks . Tro det eller ej , der er særlige førstehjælpstaske for hunden også . Det er bedst at planlægge for en ulykke eller skade sker med hunden , samt din menneske partnere . Hunde har undertiden et sind af deres egne , og intet er mere speciel end en tur i naturen . En særlig kit er beregnet til hunden vil være i stand til at hjælpe , hvis han befinder sig i vanskeligheder og lider en skade .

Du kan købe førstehjælpsudstyr lavet specielt til hunde , eller lave en selv . Den typiske kit vil indeholde elementer som en hud hæftemaskine , en korte remover , søm trimmer , tick remover , lugt remover , kold pack , termometer , Benadryl , bandager og en re- hydrering drink , hvis hunden bliver dehydreret . Det er altid bedst at være forberedt til det værre , som endda kan ske med hunden . Du bør være i stand til at finde førstehjælpstaske til hunde hos din lokale kæledyr butikker eller on- line .

Funktion


Den funktion af en førstehjælpskasse er at holde alle de elementer , der kan være behov for i en nødsituation og være i stand til at behandle dem . Du bør være forberedt til det værre til at ske . Mange ting en førstehjælpskasse bør kunne behandle , er solforbrændinger , fald, forstuvninger , hedeslag og dehydrering , vabler , nedskæringer , fjerposer , slange og dyrebid samt forfrysninger . Hvis du er forberedt til det værre til at ske , vil du føle og være mere sikker og har en større tid til at nyde udendørslivet .

Grundlæggende


Du bliver nødt til at tage sæsonen , længden af turen og potentielle farer i betragtning , når du foretager dine kit . Den grundlæggende førstehjælp Sættet bør indeholde tape , bandager , gaze , alkoholservietter , jod pakker , forkølelse pakninger , rulle gaze , termometer , elektrolytter , ammoniak inhalationsmidler , pincet , handsker , blegemiddel , vandtæt kampe , smertestillende middel , Benedryl , hydrocortison creme , syreneutraliserende , aktuelle smertestillende , antibiotika salve , muldvarp hud , saks , nål og tråd , og solcreme .

Du kan købe en førstehjælpskasse , enten on- line eller på en lokal sportsforretning . Hvis gør sættet selv , husk at holde indholdet i en container , som vil være sikker udefra elementer . Hvis du er på vandet , så sørg for containeren er vandtæt .

Fordele

Den sidste ting du bør glemme , når man planlægger en udendørs udflugt , er det første nødhjælpskasse . Uanset om hunden eller mennesker , er det noget, du ikke ønsker at blive fanget uden . Ingen planer eller ønsker og ulykke til at ske , men de gør . Det er bedst at være forberedt til det værre til at ske , end ikke være forberedt på alle . Ved at være klar til alle mulige ting , vil du ikke kun føler sikrere , men din tur til udendørs vil være langt mere fornøjeligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.