hvordan man op med at ryge cigaretter

Rygestop er en af de sværeste ting at gøre , men en af de bedste beslutninger der nogensinde er lavet . Her er nogle tips, jeg har brugt mig selv til at hjælpe med at overvinde afhængighed

Du skal bruge: .
Motivation
Viljestyrke .
Support .
Erstatninger.


1 .
Det første skridt , når du beslutter at stoppe med at ryge , er at slippe af med alle dine cigaretter og alt andet , der har at gøre med rygning , såsom lightere og askebægre . Må ikke beslutte at have en " sidste cigaret ", fordi hvis du ikke er forpligtet nok til at afvise din sidste cigaret , vil du have en hårdere tid at holde op . Bare ikke ryge , og du vil være taknemmelige senere .
2 .
De første par dage er meget hårdt , men hvis du virkelig mener, at du ikke behøver at ryge , kan du komme igennem dette. I stedet for at gå til grunde , hvorfor du bør ryge en cigaret , så tænk på hvorfor du skal ikke . Nogle grunde til ikke at ryge er, at det er usundt og kedeligt , og koster en masse penge ! Opbevar disse tanker i sindet til at minde dig selv hvorfor du valgte at holde op til at begynde med .

3 .
Find noget, du kan erstatte rygning med , såsom kaffe eller tyggegummi . Mange mennesker er vant til " hånden til munden " rutine , så noget sådant som frø eller en tandstikker kan hjælpe erstatte en cigaret . Gør hvad det kræver at der ikke ryge , har en vens support , så du kan ringe til dem når som helst kan hjælpe enormt. Afslutning egentlig bare tager en masse disciplin .
4 .
Rygning er en fysisk og psykologisk afhængighed . Og efter cirka tre dage efter man er stoppet, rydder nikotin i dit system , og de fleste af de fysiske tilbagekøb forsvinder ; Fysisk tilbagekøb omfatter angst , korte temperament , koncentrationsbesvær , osv. Den psykologiske tilbagekøb er meget lettere at styre og bare tage lidt tid at vænne sig til . Da det er alt i dit hoved , det tager bare viljestyrke og beslutsomhed . Prøv så meget som muligt at tage dit sind ud af at ryge ved at holde dig travlt og finde noget andet at erstatte rygning med som gang . Det kan være meget svært at være omkring rygere , men hvad du skal gøre er at i stedet for at misunde dem , se på dem med medlidenhed , og være taknemmelige for den styrke , du har .
5 .


Når du har gået et stykke tid uden en cigaret , vil du begynde at føle fysisk og mentalt bedre ! Rygestop er ikke kun bedre for dit helbred , men også giver dig en stor boost af selvtillid . Husk , blot minde dig selv at du ikke behøver at ryge , og i sidste ende vil det blive sværere at ryge frem for at lade være, og det er det værd ! Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at budskab mig, og jeg vil være glad for at hjælpe .

gode råd og advarsler


 • Hver gang du får lyst til at ryge , gentage igen , at du ikke behøver at ryge , og du vil med tiden begynder at tro , at du ikke gør det.
 • Hvis du har problemer med at tage cigaretter fra dit sind , søge nogle videoer på YouTube , hvorfor du Burde 't røg !
 • Hvis du kommer til at tilbagefald , skal du ikke være for hård ved dig selv , vil det kun gøre tingene værre , i stedet tænke på, hvad du gjorde , og arbejdstager sværere ikke at ryge .
 • Må ikke nogensinde føler, at du bare skal have en cigaret ! Dette vil i sidste ende bringe dig tilbage til din gamle vane . Men dårlig trangen kan være , du har ingen undskyldning for at ryge . Tro mig , jeg har været der .
 • Bliv væk fra folk eller steder , der vil friste dig til at ryge , hvis du nyde ryge efter en drink , prøv at skære ned på at drikke i et stykke tid , indtil du kan håndtere ændre sig.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.