hvordan man vælger nødsituation lommelygter

Det er svært at undervurdere betydningen af undtagelsestilstanden lommelygter . Har du nogensinde haft magten går ud under en storm af en eller anden art , og ikke været i stand til at finde batterier til din lommelygte ? Du bump rundt i mørket , prøver at huske, hvis du har batterier og hvor de er. Endelig , du giver op eller tænde lys i stedet , hvilket kan udgøre en større brandrisiko i dårligt forhold . Denne artikel kan hjælpe dig med at finde ud af , hvilken slags undtagelsestilstand lommelygter til at købe til din familie , så at du ikke er fast i mørket under din næste strømafbrydelse.
1 .
Undersøg nødsituation lys stænger . Mange nød overlevelse kits leveres med lys stænger , der lyser i tolv timer ad gangen . Du kan også købe disse lys stænger separat . De er et budget option på kun 1-2 dollars en pop . Du kan købe flere for at holde forskellige steder , såsom ved siden af din seng , i din krop , ved skrivebordet , eller i dit køkken . Du vil aldrig at bekymre dig om ikke at have batterier igen, og du vil ikke bryde bank med denne mulighed .
2 .
Tænk selv genererer nødsituation lommelygter . Disse lygter er pæne i , at det eneste du skal gøre for at magten dem er at ryste dem , før du tænder dem . De er mid-range nødsituation lommelygter på omkring $ 15 hver . Du vil spare penge på batterier over livet i lommelygten , og du vil ikke blive snublede rundt i mørke og stubbing din tå forsøge at huske , hvor du gemt dem .

3 .
Look i kombination nødsituation lommelygter . Kombinationen lommelygter bruge batteristrøm , solenergi , og krank magt til opperate . De kommer ofte med AM /FM radioer , så du kan holde kontakten med vejrudsigter i tilfælde af en strømafbrydelse. Disse enheder er dyrere på omkring $ 20-25 hver , men du har flere muligheder for at drive dem og den ekstra bonus for at blive i stand til at holde kontakten med det nyeste inden for vejrudsigter .
4 .

Med disse tre muligheder i nødstilfælde lommelygter vil du aldrig være i mørke i løbet af en nedbrud igen !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.