om fordelene ved solarier

I løbet af de seneste to årtier har solarier modtaget både positive og negative kritik . Solarier brug lysstofrør med fosfor blandinger til at give en kosmetisk tan . UV- stråler , der ligner dem fra solen , udsendes for at hjælpe med det ønskede tan . Nogle undersøgelser har vist, at man, ligesom udsættelse for solen , kan overeksponering til UV stråler i solarier have negative virkninger. Men solarier kan også give både fysiske og følelsesmæssige fordele

vitamin D


Udsættelse for UV- stråler til stede i solarier hjælper kroppen naturligt skabe vitamin D. Stigningen i D-vitamin medvirker til at nedsætte risikoen for sygdomme som knogleskørhed og slidgigt og samtidig styrke knoglerne .

Convenience


Brugervenlighed er en stor fordel ved solarier . Brugere i koldt klima behøver ikke rejse for at få året rundt garvning .

Self-Esteem


Tanning beds ofte gøre brugerne føler sig bedre om sig selv . Det kosmetisk tiltalende tan giver brugerne sundere udseende hud og en mere fit udseende .

Muskler


Den intense varme i solarier fordele muskler . Varmen , herunder infrarøde , trænger ind i musklerne og hjælper sooth muskelsmerter .

Ældningstid

Undersøgelser har vist, at solarier producere 30 procent til 100 procent mere UV- stråler end Solen , hvilket resulterer i en hurtigere Tan . Til gengæld varer garvning tid fra 10 til 20 minutter i stedet for de timer er nødvendig for at modtage den samme tan fra solen.

Hudsygdomme

Det er blevet bevist , at UVB spektrum af lys findes i solarier hjælper behandle hudtilstande som milde tilfælde af psoriasis og eksem . UVB spektrum af lys har også vist sig at hjælpe tørre ud acne . Men som med garvning fra solen , er lotions anbefales at hjælpe med at beskytte huden mod skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.