hvordan du gør din del for miljøet

Det er vigtigt, at alle gør deres del for miljøet . Med nogle mindre og ikke så små ændringer i dit daglige liv, du kan lære dig selv og andre til at blive mere miljøvenlige og mere øko-bevidste .
Her kan du finde nogle miljøvenlige ideer for at hjælpe du startede på din vej til at blive en ven til dit miljø
1 .
Genbrug til hjælpe med at gøre din del for miljøet . Deltage i et program for genbrug gennem din skrald virksomhed eller separat og tage det i dig selv i stedet for at smide det i skraldespanden . Nogle områder har frafald steder , der gør det nemt at boksen dine genbrug og tage det i.
Ved at genbruge du kan hjælpe med at reducere forureningen og den stadigt stigende skrald lossepladser , gemme træer og meget mere til dit miljø .
2 .
Se, hvad du køber , når du er ude at handle . Kig efter produkter, der er bedre for miljøet såsom produkter , der er dyrket økologisk og uden brug af store pesticider , find emballage , der er lavet af tidligere genanvendte produkter og kan genbruges , når du er færdig med det . Hver af disse små ændringer vil give en positiv indflydelse på miljøet .
Du kan også omgå produkter som vand på flaske og i stedet købe en vandhane udlæg vandrensningssystem eller rensning kander . Dette vil eliminere masser af plast fra sin egen vej ind i papirkurven , som vil fortsætte med at forurene miljøet .

3 .
Se hvor du går , og hvordan du kommer derhen ! Dette indebærer som udgangspunkt forsøge at undgå en tur på tværs af byen for en lille ærinde , hvis du kan vente og gøre flere ærinder på samme tid , i samme område , eller i stedet for at køre , kan du fange en tur med en ven , tage bussen eller bedre endnu gør, og endnu større del for dit miljø og ride en cykel .
Hver af disse små ting giver op og medvirker til at reducere forurening, som igen vil hjælpe dig til at gøre din del for miljøet .
4 .
Start en have og /eller plante et træ . Planter og træer er godt for miljøet, og de hjælper trækker forurenende stoffer ud af luften og erstatte det med ren ilt . Så ved at plante et træ , du er med til at sikre den næste generation stadig har ren luft og en chance på en lysere , renere fremtid .
5 .

Få dit hjem grønt . Tilsæt vand og energi redningsmidler såsom lav-flow brusere , vandhaner og toiletter og handel med de gamle energi sugende pærer , vaskemaskiner og tørretumblere , til mere miljøvenlige energieffektive modeller .
Mange mennesker er ikke klar over det omfang , at ikke energieffektive apparater påvirker miljøet. De bidrager til større forurening og endnu dyrere at bruge i det lange løb .
6 .
Spild ikke vand eller energi . Du har sikkert hørt sige : "Hvis du ikke bruger det slå det fra , " at sige dækker en masse områder . I stedet for at forlade vandet løbe , mens du går væk for at gøre noget andet slå den fra , hvis du forlader et rum slukke for fjernsynet og lys eller andre elektronik . Træk stikkene af apparater ( dvs. computere , brødrister , radioer , tv 's etc ), når de ikke bruges .
7 .
Pass it on! Lær dine børn eller venner og familie vigtigheden af at være miljøvenlig , og hvad de kan gøre for at gøre deres del for miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.