hvordan spyt test af lægemidler arbejde ?

Introduktion


Når det kommer til testning for narkotika , der er et par forskellige måder at gribe det an . Hår , urin og blod viser alle tegn på medicin til forskellige mængder af gange og kan bruges til narkotika screening. Men det er spyt, der ofte bliver brugt på grund af , hvor lidt det trænger den person , der afprøves , og hvor let det er at indsamle en prøve .

Processen


I modsætning til blod eller urin dopingtest , spyt test ikke stole på den person, der er klar til test ( såsom en urintest venter for klienten at skulle bruge toilettet ) og ikke forårsager smerte eller ubehag for kunden ( som når blodet er under udarbejdelse ) . I en spyt narkotika-test , er en lille pude placeret mellem tandkødet og den nedre kind og venstre for at samle en prøve i mindst to minutter . I løbet af disse to minutter puden langsomt opsuger nok spyt til at blive testet . Puden er derefter fjernes fra munden .

Mærkning


Når puden er blevet fjernet fra munden , er hvert skridt nøje overvåget og dokumenteres samt underskrevet af både kunden og den professionelle gør det testning. Det betyder, at alt fra forsegling af prøven posen til kontrol af oplysningerne på posen er set og verificeres med en underskrift .

Test


Når alt er blevet forseglet inden for en ubrydelige pakke , er pakken sendes til en medicinsk testlaboratorium . Her vil en medicinsk tekniker test prøven for tegn på almindelige lægemidler , såsom amfetamin , kokain , heroin og marihuana . Resultaterne vil blive optaget og sendt tilbage til laboratoriet , at administrerede test , eller i nogle tilfælde vil gå direkte til det selskab anmode om, at kunden skal afprøves . I nogle tilfælde test kan ske på stedet med resultaterne er næsten øjeblikkelig . Det hele afhænger af, hvilken type test -kit , der anvendes , og teknologi til rådighed for testcenter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.